2777
2789
عنوان

مامانت کمک از پوشک گرفتن پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست
من پسرم رو دو سال و نیمگی گرفتم دو سالگی همکاری نکرد تابستون هم بهترین فصله

وقتی گرفتید روزای اول مثلا یکی دوبار میگفت یا همش خطا می‌رفت ؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
عزیزم بنظر من زودهمن دخترمو ۳۲ ماهگی باز کردم یه هفته طول کشید میگن بین ۳۰ تا ۳۵ ماه عالیه

روزای اول یکی دوبار و خودش می‌گفت یا اگر شما نمی بردید اصلا چیزی نمیگفت

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا نگران اینم که بچم دست خودش نباشه و من مجبورش کنم .. مامان اصرار داره بگیرم.

به حرف هیچکسی گوش نکن.

گوشی دستته سواد داری

یکم تحقیق کن میبینی ک علائم امادگی چیه

وقتی نداره با رور ک چندناه یاز گذاشتن

فقژ روانش بهم میریزی.ضمن اینکه زمستون اصلا فضل خوبی نیست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
به حرف هیچکسی گوش نکن.گوشی دستته سواد دارییکم تحقیق کن میبینی ک علائم امادگی چیهوقتی نداره با رور ک ...

درسته ممنونم از راهنماییتون 

نه از دسشویی میترسید روزای اول 

ولی اول جیش و وی پی نمیکرد تو شلوار 

میبردمش تو حموم تا بکنه خیلی مقاومت می‌کرد نگه میداشت 

ولی اینکه پسرتون درکی از نگه داشتنش نداره یعنی زوده براش

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
نه از دسشویی میترسید روزای اول ولی اول جیش و وی پی نمیکرد تو شلوار میبردمش تو حموم تا بکنه خیلی مقاو ...

اوهوم درسته ...

زود نیس.وقتشه.پسربرادرم دوسالشع دیگه پوشک‌اندازش‌پیدانمیشه

عزیزم همه بچه ها مثل هم نیستن و فرق دارن 

اینم که دیر آماده از پوشک گرفتن بشه یا زود نشانه کم هوشی یا باهوشی بچه نیس

زود گرفتن بچه باعث بروز خیلی مشکلات جدی هم میشه 

اینکه پوشک تنش پیدا نمیشه قرار نیس که گرفته بشه 

البته من با توجه به بچه های اطرافم میگم قصد جسارت ندارم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

اصلا کلا ۲ سالگی متوجه نمیشد و بازی گوشی میکرد ولی دو نیم سالگی کامل متوجه شد و هیچ خطا نکرد 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞