2777
2789
عنوان

مامانت کمک از پوشک گرفتن پسرم

155 بازدید | 24 پست

سلام پسرم دوسالشه دیروز پوشکشو باز کردم کلی صحبت کردم باید جیش داشت بگه. دستشویی و دوست داره. اونجا هم جیش می‌کنه . ولی درکی از کنترل ادرار و مدفوع نداره. زیاد خودشو خیس می‌کنه.تاحالا یکبارم نگفته جیش دارم.  امروزم دوباره تو شلوارش پی پی کرد.  

به نظرتون زوده یا طبیعیه؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

همش من میبرم . دیر بشه یکم جیش می‌کنه ولی نمیگه

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرمو ۲سال۷ماهگی از پوشک گرفتم خیلی هم همکاری کردخیلی هم راحتبازهم ب بچت بستگی داره امتحان کن ببی ...

پسر شما وقتی شروع کردید می‌گفت جیش دارم؟ من می‌دونم یکی دوبار یا بیشتر خطا دارن . ولی احساس میکنم باید بالاخره از هر پنج بار یکبارشو بگه 

به نظرم زوده ولش کن ، من نزدیک ۳ سالگی دخترمو از جیش گرفتم و ش.ورتپوشکی پاش میکردم میگفتم دسشویی دار ...

روزای اول اصلا نمی‌گفت یا یکی دوبار و میگفت؟

روزای اول اصلا نمی‌گفت یا یکی دوبار و میگفت؟

ی وقتا نمیگفت کنترل نداشت بعد من ی مشما بزرگ وسط اتاق گذاشتم دسشویی فرنگی خودشم گذاشتم ی عروسکشم گذاشتم کنارش گفتم هر وقت داشتی بیا رو این کم کم یاد گرفت 

تا قبل اون سن تلاش کردم اما نمیشد 

پسر شما وقتی شروع کردید می‌گفت جیش دارم؟ من می‌دونم یکی دوبار یا بیشتر خطا دارن . ولی احساس میکنم با ...

ببین من خیلی اذیت شدم چون از وقتی ک تولد ۲سالگیشو گرفتیم ازاون موقع تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش،تقریبا این پروسه ۷ماه طول کشید 

چون پسرم اصلا همکاری نمیکرد مثلا در طول دو روز یکبارشو میرفت دسشویی واینکه من خودم ۱ساعت ب ۱ساعت میبردمش دسشویی 

اونم اذیت شد 

تااینکع بردمش دکتر،ودقیقاااا دکتر گفت ولش کن تا دوسال ونیم بشه 

و همون اتفاق افتاد گفتش چون پسره دیر تر میگه

من با دادن جایزع وتشویق کردن تونستم از می بیبی بگیرم 

البته ک هربچه ای فرق داره ولی اگر برگردم عقب هیچوقت اینکارو نمی‌کردم،ک بخوام زود بگیرمش، نه خودمو عذاب میدادم ن پسرمو 

بنظرم بچع باید خودش بگع

اینجا همه میگمم راهنمایی کن

ولی کسی حرف گوش نمیده😅

زود بچه رو از پوشک گرفتن افتخار نیست

نه به هوش ربط داذه نه زرنگی بچه.

اعصاب کنترل مثانه، اسفنکترها باید خوب کار کنند

تا بتونن کنترل کنند.

دز هر بچه ای یکوقت کامل میشه.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ببین من خیلی اذیت شدم چون از وقتی ک تولد ۲سالگیشو گرفتیم ازاون موقع تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش،تقریب ...

اهاااان که اینطور ممنوونم از راهنماییتون🙏🙏🙏منم احسای میکنم بچم هنوز درکی نداره صرفا دستشویی و دوست داره چون شلوغه با وسیله هاش بازی می‌کنه 

خیلی زوده هنوز بذار تابستون

منم میگم زمستون شب ها جیش کنه پهلوهاش مریض میشه 

عزیزم بنظر من زوده

من دخترمو ۳۲ ماهگی باز کردم یه هفته طول کشید 

میگن بین ۳۰ تا ۳۵ ماه عالیه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
اینجا همه میگمم راهنمایی کنولی کسی حرف گوش نمیده😅زود بچه رو از پوشک گرفتن افتخار نیستنه به هوش ربط ...

منم دقیقا نگران اینم که بچم دست خودش نباشه و من مجبورش کنم .. مامان اصرار داره بگیرم. 

2810