2777
2789
عنوان

اینکه یه پسر همش بهتون ابراز علاقه کنه عجیب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
خوب میکنیحتما یه اتفاقی افتاده که اینجوری رفتار میکنه غیر طبیعی به نظر میرسه شاید کمبود داره از جهت ...

حس میکنم سرکارم گذاشته نمیدونمممم واقعا چیکار کنم

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
پسرا معمولا گرگای صبورین کافیه یه بحثی پیش بیاد به اختلاف نظری وجود داشته باشه که باب میلش نباشه عین ...

هر روز دعوا داریما ولی بازم اشتی میکنیم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیکار کنم نمیدونم چجوری رفتار کنم حتی ، زود خامش میشم

به این فکر کن که اگر سر انگشتشم بهت برسه یا یک لحظه فکر کنه دوستش داری و دیگه راحت ولش نمی کنی دیگه اون روی نا مهربونشو نشون میده. مگر اینکه جدی باشه و خانواده رو بفرسته برای خواستگاری

ببین من ی خواستگار داشتم همینطودی بود

بشدت علاقمند شده بود و تمایل داشت

داشتم خفه میشدم از ابراز علاقه و پیگیریش 

نمیتونستم تحمل کنم اونقد که اویزون بود

بعده ۱سال عادی شد

ولی علاقه و تمایل ب ازدواجسو داشت

ولی اون حجم پیگیری و علاقش نرمال شد

فعلا ایشون تو مرحله هورموناشه

ممکنه واقعا هم دوس داشته باشه ها

فعلا ولی جدی نگیرش

حس میکنم سرکارم گذاشته نمیدونمممم واقعا چیکار کنم

به نظر منم الکی میاد

طبیعی نیست

احساساتی این شکلی بعیده از پسرا باز دخترا اینجورین پسرا دروغه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
به نظر منم الکی میادطبیعی نیستاحساساتی این شکلی بعیده از پسرا باز دخترا اینجورین پسرا دروغه

خب دیگه من قبلا رل داشتم ولی هیچکدوم اینجوری نبودن برام عجیبه این حجم از احساسات😐