2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه دختر سر سنگین تو جامعه دیده نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 88 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد راحت قضاوت میکنی مگه همه مث همن؟؟؟من اونو نمیدونم بعضیا ظاهرشون با باطنشون فرق میکنهحالا بعضیا م ...

قضاوت چیه دیگه همه چی درباره اون کاربر واضح و مبرهن بود! 

کسی که یقه همه رو میگیره که چرا سرسنگین و باحیا به نظر نمیای بعد خودش تو سایتی که پر از مرد هست راجع به عضو خصوصیش نظر میده!!!! 

این قضاوته؟😂

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
اره من فهمیدم اینو ولی دیر فهمیدم باید حد وسط داشته باشی بخندی ولی جلف نباشی

اره دقیقا

هیچ چیزی دیر نمیشه عزیزم❤

من خودم تو نگاه اول همه فکر میکنن ادم خجالتی هستم ولی اکه حس خوبی از طرف بگیرم بگو بخندم کاملا سر جاشه اینو تمام همکارای شوهرم و دوستام بهم گفتن 

متاسفم براش خاک تو سرش😑 منم دارم همینو میگم که به هرکسی که چادر سر میذاره نمیگن چادری اون فقط میخوا ...

دقیقاااااااااا همینه وهمین خانوم آنقدر مخ مردای فامیلو زده آنقدر پشت مردم حرفایی میزنه نامزدو ازنامزد دلزده کرده رومخ یکی ازدخترای فامیل رف آنقدر گف گف من چشم سوم دارم چی چی دارم تهش باورت میشه دختره طلاق گرف این یه نمونه اشه واقعا بعضی وقتا میگم این جانورا جواب خدارو چی میخوان بدن به خواهرخودش تهمت میزد که خرابه میره تو پارک میشینه منتظر مردا و......... بعد فک کن درحدی ادای حیا درمیورد که سبیلشو برنمی‌داشت که حمل بر بی حیاییش نشه 🤦‍♀️

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

تو هرچیزی اعتدالش خوبه،نه اونقدر سنگین که بترسن نزدیکت بشن،نه اونقدر سبک که برچسب جلف بهت بزنن،حیا هم یه چیز ذاتی هستش خیلی ها دارن،خیلی ها نه،

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
تو هرچیزی اعتدالش خوبه،نه اونقدر سنگین که بترسن نزدیکت بشن،نه اونقدر سبک که برچسب جلف بهت بزنن،حیا ه ...

دقیقا من قبلا معمولی بودم انقد تو گوشم خوندن سنگین باش سنگین باش

حس میکنم یکی از من خوشش میاد ازم میترسه😑😂

اره دقیقاهیچ چیزی دیر نمیشه عزیزم❤من خودم تو نگاه اول همه فکر میکنن ادم خجالتی هستم ولی اکه حس خوبی ...

ولی واقعا ارتباط گرفتن با جنس مخالف گرفتن واسم ی چیز تازه و غیر طبیعیه باید روش کار کنم تا واسم عادی بشه

ولی واقعا ارتباط گرفتن با جنس مخالف گرفتن واسم ی چیز تازه و غیر طبیعیه باید روش کار کنم تا واسم عادی ...

اره واقعا روش کار کن ولی حواست باشه با هرجنس مخالفی هم ارتباس نگیری دانشگاه رفتی؟ 

اره واقعا روش کار کن ولی حواست باشه با هرجنس مخالفی هم ارتباس نگیری دانشگاه رفتی؟

نشد برم شرایطشو ندارم 

من بغیر سلام علیک حتی با پسرای فامیلم حرف نمیزدم کلا خجالت میکشم

فعلا دارم از از مردا پسرای فامیل شروع میکنم معاشرت میکنم تا واسم عادی شه بعد برم تو جامعه

عزیزم هست تو ندیدی😂 دختر عموها طلبه مذهبین ... دوست پسرم دارن

بابا به جدم قسم نمیدونم چرا بهشون میگین مذهبی😐 مذهبی کسیه که هرکاری که خدا گفته انجام نده، نده و هرکاری خدا گفته خوبه اول باشه تو انجامش، مثلا یکی سر پدر مادرش داد میکشه مذهبی نیس//: مذهبی شبیه شهیدان اونا کارای حرام نکردن و همه حرفای خدارو گوش میدادن یا کسی که احکام خدارو انجام نمیده مثلا نماز نمیخونه بعد میگه مذهبیم دروغ میگه باید بگن دوست دارم مذهبی باشم نه اینکه هستم😑 الان طرف طلبه باشه یعنی مذهبیه؟ نخیر کسی که دوست پسر داره یعنی رسما به خدا و حرفش که گفته تا زمان ازدواج پاک بمونین و به همسرتون متعهد باشین، پشت کرده😕 الکی نیست که طرف چادر بپوشه بهش بگن چادری نه بابا از سر عذاب وجدانه همش باور نکن. بهشون بگو فک میکنی واقعا حضرت فاطمه دستتو میگیره چون فقط چادر داری//:

😅😅رلن. ولی فک می‌کنم پسره به شدت بگیره. چون مذهبیه، احتمالا دلش نمیاد دل این دخترو بشکنه.

ایش حالم بهم خورد مرتیکه چندش🙁 با این توصیفاتی که تو کردی من که چشمم آب نمیخوره ازدواج کنن توهم فرار کن از دستش البته لیاقتش آدمای سنگینی مث تو نی

بابا تو دیگه کی هستی اطرافیانت چی میکشن از دست تو یعنی که چی جلوی همه میزنمش 😐

نههه این شدت عصبانیت تو چته، فکر نمیکردم جدی بگیری🌚😂 منظورم عصبانی بودنه، من که تو فامیل صدام درنمیاد🤣 ولی خودم اگه واقعا همچین فامیلی داشتم که انقدر بی حیا بود و جلوی من ادای خوبارو درمیاورد بعد میرفت با اینو اون، واقعا یکی میخوابوندم تو گوشش. خیلی زشته آدم اعتقادات بقیه رو با گندکاریاش به لجن بکشه چیزی نیست که بگیم نباید چیزی گفت/: