2777
2789
عنوان

میشه متاهل ها و کسایی که چند ساله تو رابطه ان فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 38 پست

ازش فاصله بگیر به حرف دوستانی که میگن واای گنده دماغه فلانه گوش نکن بهش فضا بده مردا مثل ما زنا نیستن که معنی نه گفتنشون آره باشه

چیزیو بخان صریح میگن نیاز به نازکشی ندارن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین یه چیزی بهت بگم همیشه برای شخصیت خودت ارزش قایل شو شوهر من با من دوست بود باباش فوت شد عاشق باباش بود ولی یه روز حتی یه روز هم از پیام دادن به من غافل نشد تو اون شرایط چون انقدر از ته دلش عاشقم بود وابسته بود میگفت تو نبودی نمیدونم چجوری باید با غم از دست دادن بابام کنار میومدم این گند دماغ که خالشه کی بالاتر از پدر مادر؟ ولش کن بابا انگار اصلا نمیخواد حتی باهات حرف بزنه جات باشم بمیرم یه دونع پیامم نمیدم بهش 

ببین همون پیام اولت کافی بود دیگه چرا رفتی گفتی کادوی تولد!!!!!!!!

خیلی کوتاه پیام بده بهش کلا این دوران هر دوروز یک بار یه پیام بده

ولی معلومه این پسره واسش جدی نیستی و انگار دنبال دک کردنته

چون من خیلی دیدم حتا مادرشون فوت میکنه مثل این برخورد نمیکنن

اینکه دیگه خالست

میگن اصلا پیام نده ولش کن تا چند روز تا خودش پیام بده یجوری میگن انگار من عزادارم نه اون

نه اونوقت میگه حالمو نپرسیدی  حتما روزی یکبار حتی تو ساعت مشخص فقط پیام بده  سلام خوبی  من خودم همینم حتی اگه مریض باشم از درد داد بزنم گریه کنم یکی بخواد کمکم کنه داد میزنم بزارید دردمو بکشم درد کشیدن حق منه ازم فاصله بگیرید   یا کسی فوت کنه اصلا تحمل مهربونی هیچکس رو ندارم میگم مزاحم عزاداریم نشید   البته من سر یک هفته سرپا میشم  حتی بعد فوت نزدیکتر از خاله  اینم که انگار خاله بوی مادرشو میداده و جای مادرش بوده     یکم صبر کن     تو این شرایط بهتر میتونی بشناسیش  پس صبر کن بزار همه چی روال عادیش رو داشته باشه     یکی رو می‌شناختم برادرش فوت شد تا دو ماه خونه خودش نرفت با همسرش سر سنگین بود حتی نگاهش نمیکرد با وجود اینکه حتی مادرش به زندگی عادی برگشته بود اما میگفت من برادرم مرده داد و توهین به همسرش  نمیدونی اون دختر چه نیش و کنایه ها که نشنید      صبر کن این اتفاق یا خیلی به هم نزدیکتون میکنه یا دور      من بودم با آرامش سعی می‌کردم جای خالی خاله رو که اونم جای مادرشو پرکرده بود پر کنم و بشم تنها زن زندگیش