2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میشه با کسی موند که دوستش نداریولی ایشون دوستت دارهولی نمیشه دوست داشتو دوست داشته نشداین تحمیل آ ...

دقیقا مخصوصا ازدکاج سنتی اگه بعد عقد ام سرد بمونی ازش یا خیانت میکنی یا سازش میکنی و روح و روانت داغون میشه

آره خیلی موقعیتش شغلش همه چیش خوبه و اینکه دوسم داره ولی خب منم زرنگم سیاست دارم

عالیه ایشالا به خواسته های دلت برسی باور کن جواب خوبیایی که در حق همسرت میکنی،میبینی

ممنون می‌دونی من از سر اجبار ازدواجم بود وبخاطر خانواده و فکر میکنم خدا اینو بهم داد

خودت رو تسلیم اراده خداوند کن چرا که تنها کسی که به فکرته اونه

اونیکه هر دومون همو دوس داسته باشیم

البته اون یه درجه و یکم بیشتر باشه دوست داشتنش

چون دوس داشتن یطرفه رو تجربه کردم از سمت مقابل و من دوستش نداشتم و خیلی اذیت میشدم

ولی اگه قرار باشه بین این دو حالت فقط انتخاب کنم باز اونیکه دوستم داشت رو انتخاب میکردم

کسی که دوستم داره من الان دوست داشتن همسرم بیشتر از منه منم دوستش دارم ولی اون بیشتر  واقعا به چشم میبینم که تلاش و ابزار احساسات و همه چیش نسبت به من بیشتره 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اونیکه هر دومون همو دوس داسته باشیمالبته اون یه درجه و یکم بیشتر باشه دوست داشتنشچون دوس داشتن یطرفه ...

البته ای کاش اوضاع مالیش خوب باشه یا یچیزی داشته باشه که حتی با وجود اینکه دوسش نداری بهش دل خوش کنی

2810