2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 10651 بازدید | 423 پست
ماشالله بهم میاین خیییلی 🥰.. فقد تو این عکس نیمروخ هس شوهرت.. مشخص نیس قیافش

مرسی عزیزم ممنونم😍❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم دقیقا بعد گلم من ک کسیو اجبار نکردم خودشون گفتن طلا بگیریم وگرنه بخدا من اصلا نمی‌گرفتند هم چی ...

عزیزم ماشاالله هم خوشگلی هم جوونی هم عاشق شوهرت هستی چی میخوان دیگه ارزش داری براشون که برات خرج میکنن حتما لایقش هستی

انشالله خوشبخت بشی یه عمر باخوشی خوبی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ماشاالله هم خوشگلی هم جوونی هم عاشق شوهرت هستی چی میخوان دیگه ارزش داری براشون که برات خرج میک ...

مرسی عزیزم انشالله بهترین ها سهم شما باشه خیلی خوش قلبید

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مرسی عزیزم انشالله بهترین ها سهم شما باشه خیلی خوش قلبید

آدمی که بهترینها رو بخواد به بهترینها میرسه آدمی هم که دنبال نخاله باشه چیزی جز آشغال گیرش نمیاد

بهترین آرایشگاه رو انتخاب کن بهترین لباس عروس بگیر و از روز عروسیت لذت ببر که تکرار شدنی نیست

هیچ مردی نمیاد بگه زن من بهترین چون هیچی ازم نخواست بلکه فکرمیکنه بی توقع هستی وبه این روند عادت می‌کنه

آدمی که بهترینها رو بخواد به بهترینها میرسه آدمی هم که دنبال نخاله باشه چیزی جز آشغال گیرش نمیادبهتر ...

عزیزم من اگه نگن بدجنسی ب ی جمله خیلی اعتقاد دارم زنی ک خرج نداره ارج نداره واقعا هم همینطوره تو خونه بابام بهترین اتاق خونمون بهترین وسایلا برای من بود نامزدمم دیده چجوری باهام رفتار میشه تو خونه خرج مامان بابامو برام دیده اونم میدونه عادت دارم برام خرج میکنه ی اینجوری نیست ک بگه تا منو دید یادش اومد خرج کنه چون واقعا همچین آدمی هم نبودم بعد عزیزم وقتی خداروشکر نامزدم داره می‌تونه چرا خودمو سختی بدم خرج نکنم میخام جمع کنم چی بخرم چیکار کنم

اسی سلیقت تو سلیقم نبود ولی هدیه ارزنده ای هست مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی دست خانواده همسرت درد نکنه دست همسرت درد نکنه 

تاپیک قبلیتم قفلیدی ولی نظرم اینه زشت ترین چیز هم خریدی قا نظر بقیه عوضش نکن باز مخصوصا خواهرشوهرت چون بعد دیگه اجازه هرنوع نظری رو بخودش میده🥴

بنظرم اینجا هرکسی داره یجور خیلی وحشتناکی میکوبونه شمارو داره حسادت میکنه مثل کاربر شاهزاده ی من تو تاپیک قبلیت 😐

بابا نپسندیدین محترمانه بگین چرا اینطوری کامنت میذارید

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اسی سلیقت تو سلیقم نبود ولی هدیه ارزنده ای هست مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی دست خانواده همسرت درد ...

عزیزم بخدا میخان بگن زشته اصلا بگن چیپه خزه بخدا من مشکلم این نبود گفتن عقده ای بچه تیغ زن ندیده اینجوری گفتن منم جواب دادم مرسی از شما خوشگلم😍❤️

عزیزم بخدا میخان بگن زشته اصلا بگن چیپه خزه بخدا من مشکلم این نبود گفتن عقده ای بچه تیغ زن ندیده این ...

اره کامنتای اینجا واقعا بی رحمانه س یعنی تاپیک‌زدن اینجا دور از جون حماقته بعضیا هررررچی عقده دارن سر ادم خالی ‌میکنن ...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اسی جووون خوشبخت باشی گلم عکستو میذاری منم ببینم

اره زود ببین تا شلوغ نیست بردارم

به به چقدرم خوشگلی🤗

قربونتون عزیزم چشماتون قشنگ دید نه دوم آذر شد ۲۱سالم