2777
2789

چطور یه نفر رو هک بکنم وقتی پیامی میاد براش برای منم بیاد واجب هست وگرنه همچین کاری نمیکردم 😢

و اینکه میفهمه من هک اش کردم یانه مثلا پیامی براش بیاد بگه از طرف فلان شماره هک شدی 

یاد گرفتی به منم بگو🫥

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واکنش من بعد ۸ سال کار کامپیوتر هنوز تو هک مشکل دارم : جدی میفرمایید؟

😂😂

تقریبا بلدم چطور انجام بدم ولی میترسم یه اشتباهی بکنم پیام بره براش یا اتفاقی بیفته بفهمه هکش کردم 😂

😂😂😂تقریبا یه چیز هایی میدونم ولی میترسم انجام بدم پیام بره براش و دعوا بشه 😂

من در مورده پیامک چیزی نشنیدم که بخواد از طریق پیامک متوجه بشه..

تو تابلو نکن .. گردن نگیر 😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من در مورده پیامک چیزی نشنیدم که بخواد از طریق پیامک متوجه بشه..تو تابلو نکن .. گردن نگیر 😂

😂😂😂

یه ادمی هست بشدت باهوش یعنی درجا به یه چیز میفهمه تویی 😂

😂😂😂یه ادمی هست بشدت باهوش یعنی درجا به یه چیز میفهمه تویی 😂

نه بابااااا 

پس بیخیال شو😂😶‍🌫️

فکر کنم اون شماره ام رو داره در حالی که من اصلا شماره بهش ندادم و این که خانواده خودم شماره ام رو ن ...

پس خیلی زرنگه🤭