2777
2789

بچه ها من یکی خیلی پیگیرم بود

خیلی خیلی

بعدش گفتم من کنکوریم و درسم الویتمه و واقعا تایم ندارم

گفت خب اوکیه

من کیا پیام بدم؟!منم گفتم قبل از ۸صبح و بعد از ده و نیم شب گاهی هم گیرم تا۱۱ تایم استراحتم بین پارتام ممکنه بیام گوشیم ممکنه هم نه

و باورتون نمیشه قبول کرد

و ب مامانشم گفتع منو😐مامانش بهم زنگ زددد گفت شماره مامانتو‌بذهه گفتم من کنکوریمممم گفت میمونیم تا تموم شه و خودم گفتم نه

حالا پسره خودشو کشت از دیشب ک من قول میدم قول مردونه ک پای تصمیمم وایسم و من دوست دارم و بخدا نمیدونی من قبل تو‌توی رابطه چجور بوذم چقذ تغیز کردم و این باعث شد بفهمم عاشقت شده😐منم گفنم کدوم رابطع اصن

و نمیدونم واقعا چجور تمومش کنم هروقت میخوام تمومش کنم گریه و اعصاب خوردی😑

پسره ۲۵سالشع من۱۸

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

شاید بگید ک من موقعیت خوبیم🤣ولی نه

پسزه هم تیپو قیافه و قددد وهیکلش خوبه هم وضعیت مالیشون توپه همبن ی پسرم هست فکر کنم تک فرزنذه یا ی آبجی دازه دقیق یادم نمیاد ینی موقعیت خوبیع ولی تایپ من نیس🥲حداقل تو این تایم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درستو بخون بلاکش کن شمارت و عوض کن هزارتا راه هست پسر ۲۵ هنوز تنبونش و نمیتونه بکشه بالا میخواد زن بگیره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

درستو بخون بلاکش کن شمارت و عوض کن هزارتا راه هست پسر ۲۵ هنوز تنبونش و نمیتونه بکشه بالا میخواد زن ب ...

پسره خیلی وضع مالیش خوبه🤣😂😑

ولی خب من بچم و اصلا نمیخوام اینو

خطم حدیده چجور ب مامانم بگم خطمو عوض کنع اخه

پسره خیلی وضع مالیش خوبه🤣😂😑ولی خب من بچم و اصلا نمیخوام اینوخطم حدیده چجور ب مامانم بگم خطمو عوض ...

وضع مالی پسره یا پدرش این خیلی مهمه مطمعن باش درستو بخونی رشته خوب قبول شی مدرک بگیری پیشرفت کنی پسری با یه موقعیت هزار برابر بهتر گیرت میاد

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

وضع مالی پسره یا پدرش این خیلی مهمه مطمعن باش درستو بخونی رشته خوب قبول شی مدرک بگیری پیشرفت کنی پسر ...

قبلا پدره ولی الان هردو دیگه پسزه با پول پدره هم درس خونده و هم خودشو کشوند بالا

من اصلا مهم نیس فعلا تا۲۲/۲۱سالگی تایم هست برای انتخاب ی پارتنر درست و تا اون سن حتی قصد رابطه ندارم چ برسه ب شوهر

درستو بخون بلاکش کن شمارت و عوض کن هزارتا راه هست پسر ۲۵ هنوز تنبونش و نمیتونه بکشه بالا میخواد زن ب ...

همسر من دقیقا تو این سن بود ک ازدواج کردیم و باهم زندگیمونو ساختیم

ب سن و سال نیس ب ذاته

خیلیا تو ۴۰ سالگی همچنان بی عرضن خیلیام تو سن کمتر هزار برابر پخته ترن

2810