2777
2789
عنوان

میشه باهاتون حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 50 پست
اولش همینه با گذر زمان خوب میشه مثلا ۳ماه دیگه حالت بهتر میشه ولی دوباره ماه بعدش حالت بد میشه اما ش ...

🙏🏻♥️مرسی قلب برای توضیحت امیدوارم اثر انگشت آدما از روی قلب ها پاک شه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
حس میکنم اینا حرف الکین💔

کلاداخل رابطه همیشه اونی که میره خیلی براش اسونترهس.امااونی که میمونه خیلی لطمه میخوره.غرورش ازبین میره.همه اش فکرمیکنه میگه حتما من مشکلی داستم.خیلی وقتها برای اینکه به طرف مقابل ثابت کنه که ادم خوبیه ممکن خیلی کارها بکنه بعداکه بهش فکرمی کنی میگی یعنی من بودمـاینکارها کردم.فقط اینو بدون این ذات بیشترپسرها هس اولش به زوروارد رابطه میشه وبعداینکه وابسنه ات کردن به زورمیرن.دوست عزیزم شمااولین دخترنیستیدکه همچین اتفاقی براش افتاده اخریش هم نیسنی.برای اکثرماها این اتفاق افتاده پس مادرکت می کنم.بازم میگم هرجورشده حتی باگریه روی خودت کارکن سعی کن موفق ترین باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگیر ب کتفتفردا به اونم میگه با اون یکی دوس دخترم رفتم بیروننر جماعت همینن

من ناراحت از دست دادن نیستم ناراحت شکسته شدنم وگرنه برادر دوستم همش اصرار داره باهاش وارد رابطه بشم ایشون بسیار متشخص و دندون پزشکه اما نمی‌دونم چرا هنوز تو اون غم ها گیرم

🙏🏻♥️مرسی قلب برای توضیحت امیدوارم اثر انگشت آدما از روی قلب ها پاک شه

به مرور پاک میشه. عجله نکن. میدونم اون ادم برگرده هم قبولش نمیکنی ولی دلت برای خودت میسوزه بیشتر از این غصه میخوری

منم تو حال توام هیچ کاری نمیشه کرد

آه و افسوس ک در این بازی خونین بازیچه ایام دل آدمیان است

به مرور پاک میشه. عجله نکن. میدونم اون ادم برگرده هم قبولش نمیکنی ولی دلت برای خودت میسوزه بیشتر از ...

متاسفانه برگشت و باز رفت با ی نفر دیگ🥲 من از این ک دوباره پذیرفته و رها شدم میسوزم فک نکنم دیگ پشیمون بشه

مرسی جااااااانممممم درس و دانشگاه و کار دارم و میرم ضمنا ب کتاب خیلی علاقه دارم کتابخونه میرم کتاب م ...

مطمئن نباش به بقیه داره خوبی میکنه شایداون دخترهم قربانی بعدی باشه.بعدشم کسی که قلب یه نفرروبشکنه هیچوقت خوشبخت نمیشه.ظاهرا شایداما باطنا ن.برو به سمت خدا.خداهمیشه منتظرماهس. برو ارومت میکنه

کلاداخل رابطه همیشه اونی که میره خیلی براش اسونترهس.امااونی که میمونه خیلی لطمه میخوره.غرورش ازبین م ...

مرسی از حرفای قشنگت🙏🏻♥️🖤 امیدوارم همیشه حالت خوب و برقرار باشی

متاسفانه برگشت و باز رفت با ی نفر دیگ🥲 من از این ک دوباره پذیرفته و رها شدم میسوزم فک نکنم دیگ پشیم ...

ولش کن کاریه که کردی. تجربه شد برات. خودتو غرق درس و کار کن فعلا حالت خوب بشه بعدش با آدمای بهتر اشنا شو ولی ایندفعه حواستو جمع کن

من ناراحت از دست دادن نیستم ناراحت شکسته شدنم وگرنه برادر دوستم همش اصرار داره باهاش وارد رابطه بشم ...

گاهی وقتها بایدبشکتی تادوباره بتونی بلندبشی.شکست لازمه ی پیروزی هس اینقدرخودتوسرزنس نکن.

مطمئن نباش به بقیه داره خوبی میکنه شایداون دخترهم قربانی بعدی باشه.بعدشم کسی که قلب یه نفرروبشکنه هی ...

♥️چشم حتما از خدا خیلی دور شدم🥲شاید این تاوان دوری از خالقم باشه امیدوارم منو‌بپذیره

♥️چشم حتما از خدا خیلی دور شدم🥲شاید این تاوان دوری از خالقم باشه امیدوارم منو‌بپذیره

منم همین اتفاق افتادحتی بدترازشما شدم.بعدش فهمیدم من جای خدا اونومیپرستیدم امیدم اون بود.درصورتی که بایدامیدم خداباشه چون هیچ انسانی قابل اعتمادنیس.فقط خداقابل اعتمادهس.شعر یک شب مجنون نمازش روشکست بخون میفهمی عشق واققعیه چیه

منم همین اتفاق افتادحتی بدترازشما شدم.بعدش فهمیدم من جای خدا اونومیپرستیدم امیدم اون بود.درصورتی که ...

چشم گلم ♥️♥️مرسی از حضورت امیدوارم حال دلمون خوب شه

گاهی وقتها بایدبشکتی تادوباره بتونی بلندبشی.شکست لازمه ی پیروزی هس اینقدرخودتوسرزنس نکن.

کاش ادمای ک بدی می کنند هم تاوان بدن

ولش کن کاریه که کردی. تجربه شد برات. خودتو غرق درس و کار کن فعلا حالت خوب بشه بعدش با آدمای بهتر اشن ...

چشم🙏🏻♥️

2810