2777
2789
عنوان

میشه باهاتون حرف بزنم

224 بازدید | 50 پست

سلام ،من یکیو خیلی دوست داشتم انقد اذیتم کرد انقد ناراحتم کرد هر کاری کردم ک نگهش ندارم اما اون با بی رحمی تمام ولم کرد گفت من نمیخوام ازدواج کنم منن رفتم۵ ماهه ک رفتم تلاش میکنم فراموشش کنم خیلی اذیت میشم ن بخاطر اون ،بخاطر بدی هایی ک در حقم کرد امروز تو ی گروه دیدم نوشته با دوس دخترم استوری گذاشتم .وو.خبر نداره من اونجام واقعا دلم گرفت مگ چی میشد با من میموند🥲

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

دوست داشتن زوری که نیست

انتخابت اشتباه بوده

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داشتن زوری که نیستانتخابت اشتباه بوده

درسته ولی اگر دوستم نداشت چرا بازیم داد🥲اولش میرفت

سرتو با درس و کار و... گرم کن. سرت گرم بشه کمتر بهش فکرمیکنی و زودتر فراموش میشه. زمان میبره ولی یاد ...

دانشگاه ،سرکار ،کتابخونه و... همه جا میرم ولی دردش زیاده.مخصوصا ک برای اون مهم نیست🥲و راحت رفت

خدامیخادبعضی ها رواززندگیت بیرون کنه.پس واسه داشتنشون استقامت واصرارنکن.عزیزمن حق داری وابسته بشی.اما هروقت اومد به فکرت به بدی هاش فکرکن اینقدرفکرکن کم کم درذهنت کمرنگ بشه.درکنارغصه خوردن وناراحت بودنت حتما حتما روی خودت کارکن.اصلا به هیچ وجه دیکه سمتش نرو.سعی کن خودتو سرگرم کنی زیاد.بشو بزرگترین حسرتش.امیدوارم اینقدرخوشبخت بشی که اصلا به اون فکرنکنی

مردها موندگار یه رابطه نیستند تنوع طلب هستن حتی عاطفیبه قول بابا لنگ دراز من ادمها یه روزی تکراری م ...

نمیدونم چکار کنم کاش زودتر دردش تموم شه از طرفی کسیو ندارم ک باهاش درد و دل کنم.....

حس میکنم اینا حرف الکین💔

نه این حرف برا من ثابت شد منم مثل تو بودم الان به حکمت خدا پی بردم خدا یکیو بهم داد که عاشقانه دوسم داره و قدرمو میدونه اصلا غیر قابل مقایسس با اون هرروز خداروشکر میکنم بابت داشتنش یه تار موشو با کل دنیا عوض نمیکنم 

بگیر ب کتفت

فردا به اونم میگه با اون یکی دوس دخترم رفتم بیرون

نر جماعت همینن

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
دانشگاه ،سرکار ،کتابخونه و... همه جا میرم ولی دردش زیاده.مخصوصا ک برای اون مهم نیست🥲و راحت رفت

اولش همینه با گذر زمان خوب میشه مثلا ۳ماه دیگه حالت بهتر میشه ولی دوباره ماه بعدش حالت بد میشه اما شک‌نکن۶ماه بعد یا سال بعد خیلی خیلی حالت خوب میشه. تجربه من بعد از کات کردن یه رابطه ۳ساله 

خدامیخادبعضی ها رواززندگیت بیرون کنه.پس واسه داشتنشون استقامت واصرارنکن.عزیزمن حق داری وابسته بشی.ام ...

مرسی جااااااانممممم درس و دانشگاه و کار دارم و میرم ضمنا ب کتاب خیلی علاقه دارم کتابخونه میرم کتاب میخرم و میخوام کتابمو چاپ کنم اما واقعا اون فرد برام مهم نیس و نمیخوام برگرده فقط افسوس و غم این ک انقد ب من بدی کرد و ب دیگران خوبی .. قلبمو ب درد میاره

2810