یک سال و نیمه توی رابطم اما هر بار بهش گفتم نمیای خاستگاریم میگه بزار شرایطم اکی بشه نمیدونم چیکار کنم افسرده شدم از طرفی خابگاه شهر دیگم و دانشجوعه پیرام اصلا تحمل این شهرو ندارم همش غربت و دلتنگی دچار افسردگی شدم نمیدونم چیکار کنم و کدوم راه درسته
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین پرده یه چیزی شبیه یه راسته گوشت فوق العاده نازک و صافه حالا ممکنه روش چند تا حفره باشه . 1 چیز خیلی ناااازکه. این که از بین بره ناخوداگاه بعد از یه مدت به بقیه دیواره واژن میچسبه و قسمتی از اون میشه یعنی چیزی آویزون نمیمونه. بنابراین چیزی برای دوختن باقی نمیمونه. ایننکه موقع اولین رابطه درد و خونریزی ایجاد میشه به خاطر انقباض استرس و جدا شدن اون 1 تیکه گوشت خیلی نازکه. بعد از اون دیگه چنین چیزی وجود نداره