یک سال و نیمه توی رابطم اما هر بار بهش گفتم نمیای خاستگاریم میگه بزار شرایطم اکی بشه نمیدونم چیکار کنم افسرده شدم از طرفی خابگاه شهر دیگم و دانشجوعه پیرام اصلا تحمل این شهرو ندارم همش غربت و دلتنگی دچار افسردگی شدم نمیدونم چیکار کنم و کدوم راه درسته
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تعداد بالا رابطه داشته باشی متاسفانه مشخصه از شکل و تنگی
پرده دوختنم الکیه خودتو گول نزن هرجور شده راضی کن به ازدواج با هرچی بلدی
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟ چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم.... امروز... صدها کربلا جلوی چشمانمون است خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟ به کدامین گناه؟ 🖤 اللهم عجل لولیک الفرج 🖤