2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اناری دوجلدی فوکس وکب ۱و۲ گرامر این یوز اصطلاح ۱۰۱ رو تموم کردم دارم اروند تون میخونم گریز از متن بر ...

خوبه انقد زود تموم کردی من تازه شروعش کردم🙂‍↕️

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
ببین باید منطقی تمرکزتان رو بزاری رو یه سری مباحث برای کنکور ..... دوازدهم رو هم که داری میبندی خیلی ...

خیلی حواس پرتی دارم یه مبحث ک میخونم واقعا کامل یاد میگیرم سر تست زدن یجوری استرس میگرم که اشتباه میزنم بعد پاسخنامه رو ک میبینم میگم ععع من که اینو بلد بودم 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
خوبه انقد زود تموم کردی من تازه شروعش کردم🙂‍↕️

فقط همون ۱۰۱ رو تموم کردم شما منابعت چیا هستن برنامت چطوریه یا اگه ازمون میزنی چند درصد

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
خیلی حواس پرتی دارم یه مبحث ک میخونم واقعا کامل یاد میگیرم سر تست زدن یجوری استرس میگرم که اشتباه می ...

اگه بخوای میتونی یک جلسه مشاوره با من داشته باشی کامل صحبت میکنیم و مشکلتون حل میکنیم با هم .... ToDiscipline آیدی تلگراممه .... خواستی پیام بده

فقط همون ۱۰۱ رو تموم کردم شما منابعت چیا هستن برنامت چطوریه یا اگه ازمون میزنی چند درصد

منم منابعم همیناس

چون اولاشم هنوز ازمون نمیزنم 

یکم جلو برم ببینم چطور میشه

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
2810