بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این عرشیا روخدا نابود کنه😂ینییی فقط ب موناتهرانی توسایت درخواست نداده😑
😂😂😂😂نخاله ی سایت
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
ببین تو تحصیلاتت چجوریاست؟شاید بخاطر اینه بهت درخواست داده یا تنهاست مشورت میخواد ازت تو نی نی سایت ...
چه ربطی ب تحصیلات داره درخواست ایشون
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
ادم متاهل باید متعهدم باشه دلیل نمیشه چون چیزی معلوم نیست بخوای واسه مشاوره جواب بدی ته ته مشاوره خو ...
دقیقا
من نه وقت مشاوره دارم نه حوصله
ب اندازه خودم تو زمینه ای ک توش تخصص دارم مشاوره میدم ب کسانی ک احتیاج ب کمک دارن
ایشون دقیقا بعده پست من تو یه تاپیک فان درخواست دادن
پس معلومه هدفش چیه