2777
2789
عنوان

بنظرتون خونه اپارتمانی یا ویلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست
واقعا خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنماییت خودمم میخام زود خونه دار بشم واقعا اجاره ها بالاست ی بچه کوچی ...

ان شاالله که زود تر یه خونه مناسب و باب میلت بخرین. یه چیز دیگه عزیزم بهتره از نیت هات به کسی نگی تا وقت عملی شدن، حتی حدیث داریم در این مورد

الان بتونی بخری از یه ساعت بعد بهتره معلوم نیس یعدفعه چقد میره رو قیمتا

بله واقعا هم اینطوره منتظریم ی وام بگیرم یکم هم تا عید جمع کنیم انشالا بگردیم پیدا کنیم 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز پیش پسرم میگفت کاش ی خونه داشتیم حیاط داشت تو حیاطش به همه گربه ها غذا می‌دادیم گفتم خدایا ا ...

الهی امین انشالا ی خونه با حیاط بزرگ داشته باشین ک پسرنازتون به ارزوش برسه 🤲🤲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اونی که تو این گرونی اینجوری میگه بیشعور ترین ادمه

هرچی میکشم از خانواده خودمه پدرشوهرم اینا وضعشون خوبه

هی میگن شما هم مینالین ک پول ندارین؟؟

اگ عرضه داشتین تاالان خونه میخریدین

من کلا اپارتمان رو ترجیح میدم. تو تهران به جز مناطق اعیان نشینش،خونه های ویلایی اکثرا قدیمی و داغون ...

وای تو چقدر منی عزیزم منم واقعا اپارتمان دوس دارم با ی بالکن ک تبدیلش کنی ب ی اشپزخونه کوچیک نقلی یا اینکه صندل اینا بزاری چایی بخوری😍

ان شاءالله که زود جور بشه خونه باب میلت رو بخری خونه با برکتی براتون باشه خدا بهت یه نینی سالم و صال ...

خیلی ممنونم عزیزدلم بابت دعای خوبت

انشالا همه دعاهای خوب و خیر هم نصیب شما بشه❤️❤️

ان شاالله که زود تر یه خونه مناسب و باب میلت بخرین. یه چیز دیگه عزیزم بهتره از نیت هات به کسی نگی تا ...

عزیزم میشه بگی به کیا نگم

البته کسی از پول جمع کردنمون خبر نداره همه میگن خونه نخریدین منم الکی میگم ن پول نداریم ک

وای تو چقدر منی عزیزم منم واقعا اپارتمان دوس دارم با ی بالکن ک تبدیلش کنی ب ی اشپزخونه کوچیک نقلی یا ...

دقیقا

من بالکنم رو پر از گلدون کرده بودم انقدر حالم باهاشون خوب بود. ساختمونم ارومه

حیاط و پارکینگشم خوبه بزرگه بچه ها اونجا بازی میکنن. کلا هیچ مزیتی تو خونه ویلایی نمیبینم😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عاقلانه ترین کار اینه با پولی که دارید هر طور شده خونه بخرید ، چه آپارتمانی ، چه ویلایی نهایت اینکه ...

شکوفه بهار بهترین راهکاره این خیلی ممنون واقعا تردید داشتم

عه من امضات رو تا آخر نخوندم😂😂خدا فسقلیت رو برات حفظ کنه عزیزم😘

خیلی ممنون گلم🥰😘😘

عزیزم میشه بگی به کیا نگمالبته کسی از پول جمع کردنمون خبر نداره همه میگن خونه نخریدین منم الکی میگم ...

کلا فقط خودت و شوهرت خبر داشته باشین. خریدین تموم شد نزدیک اسباب کشی شد بگو یه خونه پیدا کردیم شرایطش خوب بود خریدیم... 

دقیقا من بالکنم رو پر از گلدون کرده بودم انقدر حالم باهاشون خوب بود. ساختمونم ارومهحیاط و پارکینگشم ...

وای چ حس و حال خوبی😍

عزیزم میش بگی شما ک اپارتمان زندگی میکنی از نطر شما کدوم طبقه خوبه 

وای چ حس و حال خوبی😍عزیزم میش بگی شما ک اپارتمان زندگی میکنی از نطر شما کدوم طبقه خوبه

من شخصا طبقه ۲به بالا تا یکی مونده به اخر رو دوست دارم.

طبقه اول هم سرده و هم دلگیره

طبقه اخر هم مثلا ما الان ۶ طبقه هستیم، ما طبقه ۴

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2810