2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 75 پست
خب چطور ثابت کنم

به خودت ثابت شده هست چون بار وسایل دیدی دروغ سیگار کشیدنش هم رو شده خودش گفته میفروشم دیگه چی رو به کی ثابت کنی 

مثلا میفروشه خودش نمیدونه چیه اقلاتستش نمیکنه ببینه چی داره میفروشه یا بهش انداختن 

همین خرید و فروشس برای خانوادت مسیله نیست 

بابا این شوهر بشو نیست در آینده چن تا بچه هم بدبخت می‌کنی وکم میاری الان جداشو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معتاد همیشه این چیزا میگه شک نکن معتاد هست وحتما ببرش اون چیزی و ازت خواسته که میدونسته تو میترسی و دیگه ادامه نمیدی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

حتی اگه الان واقعا مال خودش نباشع دروز دیگ خودشم مصرف میکنع و زندگیت و جهنم میکنع تا فرصت داری جدا شو و خودتو ایندتو نجات بده 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
ببین شوهرمنم سه ساله میدونم مواد میکشه این رازی هست که فقط خودم وبچه هام خبر داریم چاره ای ندارم بای ...

عزیزم دو سه سال اول هیچی معلوم نیست ولی کم کم خودش نشون میده بقیه هم میفهمن اعتیاد خانمان سوز هست کم گم ویران میکنه 

سلام من خودم مصرف میکنم صد درصد معتاد هست شک نکن ۲۰۰ ملیون حق ابرو و فلان میگه که بترسی از این آدم ب ...

چطور بفهمییم کسی معتاد هست یانه ، از چهره ،اخلاق ، میل خودتشون بیشتر بی چی هست چه چیزهایی ددست دارن بخورن

میعنی دو هفته سمت مواد نرن تو آزمایش مشخص نمیشه .تو آزمایشش حتی سیگار هم نشون نداد ولی الان سیگار می ...

سیگار رو ک اصلا نشون نمیده

والا گویا تقلب وجود داره اما من بی خبرم

اما جدی پیگیر باش بحث ی عمر زندگیه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
خدا بهم رحم کنه چی بگم به کی بگم همه دشمنن

تادیر نشده نجاتش بدین عزیزم چیزهایی دیدم که دارم میگم اگه بیشتر از این غرق بشه همه تون نابود میشین 

چطور بفهمییم کسی معتاد هست یانه ، از چهره ،اخلاق ، میل خودتشون بیشتر بی چی هست چه چیزهایی ددست دارن ...

اونهایی که بیشتر از پنج سال هست میکشن رنگ پوستشون به مرور تیره میشه صورتشون به مرور لاغر میشه لپ های فرو رفته . پای دندوناشون همیشه سیاهه .دندون سالم اصلا تو دهنشون ندارن همه حالت کرم خوردگی داره 

2810