2777
2789

من نزدیک به هفده ماهه زایمان طبیعی داشتم ولی هنوز پریود نشدم الان بعضی اوقات درد شدید در ناحیه قسمت پایین کمر دارم و آیا کسی بوده مثل من تا الان پریود نشده باشه

وای وای  من خواهررررر

همه میگفتن داری شیر پاک میدی ب بچت منم احمق میگفتم تا پریود نشم ک حامله نمیشم 😢الان شش هفته باردارم و دخترم بیست ماهشه 

حتما دکتر خوب برو و حتما حتما جلوگیری کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای وای من خواهرررررهمه میگفتن داری شیر پاک میدی ب بچت منم احمق میگفتم تا پریود نشم ک حامله نمیشم � ...

ولا من جلوگیری هم میکنم فقط پریود نمیشم حالت پریودی خیلی شدید هم دارم 

بچت یکسال و نیمههنوز نشدی من بعد شش ماه شدم. بعضیا بعد یکسال خیلی عجیبه از مادرت بپرس این چیزا ژنتی ...

به خدا آنقدر اعصاب خوردی دارم بدنم خیلی درد میکنه هر ماه درد پریودی رو تحمل میکنم فقط خون ریزی ندارم مثل یائسه ها شدم مامانم بعد شش ماه پریود شدن بعد زایمان

ولا من جلوگیری هم میکنم فقط پریود نمیشم حالت پریودی خیلی شدید هم دارم

سلام ببخشید شما نمیدونم توزایمان قبلی یا الانتون نوشتین پساری گذاشتین میخاستم بدونم بعدش تا چندوقت بچتون رو نگهداشتین تازایمان؟ طول سرویکستون چند بود؟

من 37هفتمه و طول سرویکسم 21شذه

سلام ببخشید شما نمیدونم توزایمان قبلی یا الانتون نوشتین پساری گذاشتین میخاستم بدونم بعدش تا چندوقت ب ...

سلام ببخشید الان پیام تون رو دیدم.  تا سی و هفت هفته پساری داشتم بعد از آن هم  که برش داشتم تا  چهل هفته هم رو رد کردم فقط نیاز به استراحت مطلق دارید تا سی و هفت هفته بعدش دکتر خودش پساری رو برمی داره باید پیاده روی کنید 

27هفتمه و طول سرویکسم 21شذهاشتباهی 37نوشتم

ولا یادم نمیاد چقدر بود فقط این یادمه بیست و پنج هفته دهانه رحمم هجده میل باز بود روز زایمانم وقتی به بیمارستان مراجعه کردم چهار سانت باز بودم من دهانه رحمم قبل بارداری به خاطر مصرف دارو ضعیف شده بود در بارداری هم جفتم پایین بود به خاطر همین اینجوری شدم کار هم زیاد می کردم می رفتم روی چهار پاییه الان انقدر پشیمانم تو مواظب خودت باش ان شا الله تو هم این دوران رو رد میکنی فقط اگر پساری گذاشتی استراحت مطلق باش تا زمانی که برش میدارند باید هر یک ماه هم پساری رو دکتر بیرون بیاره و ضد عفونی کنه و بعد دوباره بذاره دهانه رحم