2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون ماشین سنگین دارن

106 بازدید | 17 پست

بچه ها چرا با اینکه درآمدشون خوبه ولی حس میکنم مثل گدا ها میگردیم نه مسافرت درست حسابی نه انچنان لباس گرونی نمیدونم فک کنم دارم افسردگی میگیرم همش افکار منفی دارم 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه

مخصوصاً شرکت نفت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقده در امدش شوهر منم تو سرشه😂

بستگی داره چی بخره بقیه شون رو نمیدونم مثلا تانک و یخچال و کفی رو اما شوهر من ترانزیت چادریه روزی تقریبا 5یا 6تومن کرایشه بستگی به بارش داره گاهی هم کرایش 4تومن یا 7تومنه متغیره تما اکثرا 6تومنی

بخاطر اینکه استهلاک ماشین سنگین با کرایه ای ک می‌گیرین زیاد نمی‌خونه.البته اگه ماشین مدل قدیمی باشه خرجو استهلاکش خیلی خیلی بالاس.ما ده جرخ داریم حدودا ماهی ۸۰تومن در میاد ازش البته مسافت‌ نزدیک بار بزنه

اونارو اصلا خبر ندارم شوهر من ترانزیته تریلی

عالیع 

احتمالأ شوهرت پول نمی‌ده بهت 

ببخشید زن دیگه ندارع خرج اون کنه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا مثل گداها برو ۵ دست لباس بخر لاکچری میشی با لوازم آرایش

حوصلشو ندارم از یه طرف بچه کوچیک دست و پامو بسته حتی نمیتونم یه باشگاه برم😑

بستگی داره چی بخره بقیه شون رو نمیدونم مثلا تانک و یخچال و کفی رو اما شوهر من ترانزیت چادریه روزی تق ...

خب عزیزم تنها لوازم لاکچری زندگی کردن پوله که فراهمه لاکچری زندگی کن سالی چنتا مسافرت تپل برو 😂

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
عالیع احتمالأ شوهرت پول نمی‌ده بهت ببخشید زن دیگه ندارع خرج اون کنه ؟!

😂😂نه بابا باهم حساب میکنیم چقدر مونده چقدر کرایه بوده حساب کتابش دستمه از طرفی بدهی هاش زیاده 

😂😂نه بابا باهم حساب میکنیم چقدر مونده چقدر کرایه بوده حساب کتابش دستمه از طرفی بدهی هاش زیاده

. خداروشکر 

بچه ها از یه طرف همه جوره پایمه پول میده تو کار خونه کمک میکنه خیانت نمیکنه سر به زیره اما همش خودخوری میکنم ک چرا نمیتونم باهاش عشق و تجربه کنم

2810