2777
2789
عنوان

این رفتاراش خستم کرده متاهلا بیاین راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 92 پست
آره داد میزد....مثل یه آینهضمن اینکه در کل همممه ی آدم‌ها یه ضعف اخلاقی دارن یکمشو به خوبیاش ببخشیکم ...

همبشه چون به خوبی هاش فک میکنم زود میبخشم ولی دیگه انگاری عادتش شده برای همین میخوام فکر اساسی کنم 

مثلا بعد چقدر اشتی کنم خوبه؟

یعنی تک تک کلمه هات انگار از دل من میاد بیرون دختر جقد خوب میگی واقعا هم خیلییییی نفهم تر این حرفاس ...

هنوزم داغ اولین دعوامون تو دلمه که اولین محرمی که رفتم روستاشون منی که تو عمرم روستا به چشم ندیدم چیگارم کرد صدبار معذرت خواهی میکنه دوست دارم دوست دارم عاشقتم و واقعا هم هست دست خودش نیست قاطی که میکنه جفتک میندازه خودشم میگه اونموقع ساکت باش تو بدترش نکن من آروم شم خودم میام سمتت ولی من مثلا دعوا سه سال پیش میوفته یادم باز دلم سیاه میشه ازش و هیچ موقع بعد یسری اتفاقا دلم باهاش صاف نشده دوسش دارم خیلیم ولی میگن این همونه وقتی تونست اون کارا کنه باز میتونخ

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فراموش نكن اما بروش نيار خوب باش باهاش منم مث تو بودم دقبقا همين ىلي معذرت خواهي هم نميكرد با كاراش ...

چه جالب الان یه خانم دیگه هم گفت به روش نیاورده و عادی رفتار کرده الان بهتر شده 

یه بار اینم امتحان میکنم شاید واقعا جواب داد

هنوزم داغ اولین دعوامون تو دلمه که اولین محرمی که رفتم روستاشون منی که تو عمرم روستا به چشم ندیدم چی ...

بخدا که حرفاشونم عین همه وقتایی که باهم خوبیم میگه تو وقتی عصبی میشم به پر و مام نپیچ بزار خودم اردم میشم تو هیچی نگو تو مخم نرو 

وای دقیقا وقتی خوبه با خودم میگم چه فایده وقتی مثلا فلان موقع اونجوری رفتار کرد  یا فلان چیزو خراب کرد و اینا میاد تو ذهنم هیچوقت نمیتونم واقعا باهاش صاف شم

2810