2777
2789
عنوان

این رفتاراش خستم کرده متاهلا بیاین راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 92 پست
مشکل خودت و دست بگیر و باهاش بساز و درستش کن .مشکلات مردم خیلی بیشتر از ایناس .من تو حسرت اینم ۴ کلم ...

نمیدونم چطوری درست کنم اروم صحبت کردم دعوا کردم قهر کردم ولی باز تکرار میکنه

حستو میفهمم ادم دلش میپوسه وقتی باهاش حرف نمیزنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی بعضی وقتا بعضی رفتارا اطرفیانو زجر میده

درسته

اما شرایط و محیط آروم برای آدمهایی که مشکل عصبی دارن خیلی مهمه و لازم . و آماده سازیش با اعضای خانواده هستش و مخصوصا همسر محترم

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

برای شما چطور بهتر شد؟

اوایل جواب عصبانیتشو‌میدادم بدتر میشد

بعدش سرد میشدم‌چن روزی هی فاصله افتاد بینمون رفتم یه دعای محبت‌گرفتم‌براشو‌گفتم‌این‌دیوونس کلا دست خودش نیست الانم‌داد بزنه سرم‌ب ی ورم‌نیست ی زره نتراحت میشم‌ولی دیگه سرد نمیشم ازونموقه که سردنشدم‌و صمیمی ادامه دادم بهتره

هرچه دادم به اوحلالش باد
وضعيت خرج هاي زندگي سخته مردامون سخت كار ميكنن نميصرفه همه چي گرون شده بخاد نخاد عصابا بهم ميريزه اي ...

من بخدا باهاش کل کل نمیکنم حتی وقتی اینجوری میکنه سکوت میکنم نگاهش هم نمیکنم موقع ادن رفتا ولی توقع داره وقتی معذرت خواهی میکنه همه جیو فراموش کنم ولی مگه میشه اخه

یعنی اونم داد کشید سرتون؟من اگه این کارو کنم اون بیشتر عصبانی میشه اخه

آره داد میزد....مثل یه آینه

ضمن اینکه در کل همممه ی آدم‌ها یه ضعف اخلاقی دارن یکمشو به خوبیاش ببخش

یکم هم ادبش کن🤭

خیلی زود به منت کشیش جواب نده ک براش عادت نشه

میفهمم عزیزم ولی اگ خودتم ی روز خییلی عصبانی بشی میبینی آدم وقتی عصبانی میشه واقعا خیلی چیزا میگ یا ...

میدونم که از رفتارش پشیمون میشه ولی واسه همون موقعس یه موقع دیگه که موقعیتش پیش میاد باز همون ادمه

من بخدا باهاش کل کل نمیکنم حتی وقتی اینجوری میکنه سکوت میکنم نگاهش هم نمیکنم موقع ادن رفتا ولی توقع ...

فراموش نكن اما بروش نيار خوب باش باهاش منم مث تو بودم  دقبقا همين ىلي معذرت خواهي هم نميكرد با كاراش ميفهميدم پشيمونه و بروش نمي اوردم ديگه الان  انجام نميده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چاکرم😂😐منم همینم عقده اییییی بدیم ته دلم باهاش صاف نمیشه همش میاد تو ذهنم مثلا موقعی خوابه میوفته ...

یعنی تک تک کلمه هات انگار از دل من میاد بیرون دختر جقد خوب میگی واقعا هم خیلییییی نفهم تر این حرفاس که بدونه هر دفعه چقدر دلمو میشکنه ..باورت میشه به ظاهر مبیخشم ولی تا چند مدت بعد هنوز تو دلمه

اوایل جواب عصبانیتشو‌میدادم بدتر میشدبعدش سرد میشدم‌چن روزی هی فاصله افتاد بینمون رفتم یه دعای محبت‌ ...

یعنی کلا به روی خودت نمیاوردی و عادی ادانه میدادی؟من میترسم به روی خودم نیارم اونوقت دیگه کلا همینجوری بشه فکر کنه که عادت کردم

2810