2777
2789
عنوان

این رفتاراش خستم کرده متاهلا بیاین راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 92 پست
این بیشتر .اونی که تو داری حداقل ۴ کلمه حرف میزنه اینی که من دارم چی بگم عین دیوار مشکل جنسی و مالی ...

برای منم اگر اعصابش خیلی خورد باشه کم حرف میشه 

هی چی بگم چقدر زندگی سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نمیتونه کنترل کنه اخه این همه ادم مشکلات دارن تو کارشون یا زندگی پس چرا اینطوری نیستنچجوری توجه ...

همه آدما که مثل همدیگه نیستن

یکی آرومه

یکی عصبیه

یکی بی خیاله

یکی افسردگی داره

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

شوهر من دست تو چیکار میکنه 😐هیچی درست بشو نیست ولی وقتی جفتک انداختنش تموم میشه میاد موس موس کردن پ ...

چقدر خوب توصیفش کردی ایول😂😂ببین ولی من اصلا اونموقع ها که موس موس میکنه اصلا نمیتونم از یاد ببرم رفتار های قبلشو همیشه هم بهش میگم ولی باز تکرار میکنه

برای منم اگر اعصابش خیلی خورد باشه کم حرف میشه هی چی بگم چقدر زندگی سخته

مشکل خودت و دست بگیر و باهاش بساز و درستش کن .مشکلات مردم خیلی بیشتر از ایناس .من تو حسرت اینم ۴ کلمه حرف بزنه عصبی بشه عین دیوار خشکه 

وضعيت خرج هاي زندگي سخته مردامون سخت كار ميكنن نميصرفه همه چي گرون شده بخاد نخاد عصابا بهم ميريزه اين روزا بيشتر دركش كن عصبي ميشه باهاش كل كل نكن جوابشو نده خيلي ارام و با ملايمت باهاش حرف بزن  بزار حس كنه دركش ميكني كنارشي هرچي بيشتر محبت كني بيشتر محبت ميبيني ولي اگه هعي شورش بده وتوام شورشو دربياري ميشه جنگ جهاني و قهر كردن هم  راه حلش نيست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هزار بار باهاش صحبت کردم بهش میگم من نمیتونم رفتارتو حتی وقتی معذرت خواهی میکنی فراموش کنم ولی میگه ...

میفهمم عزیزم ولی اگ خودتم ی روز خییلی عصبانی بشی میبینی آدم وقتی عصبانی میشه واقعا خیلی چیزا میگ یا کارا میکنه ک بعدش خیلی پشیمون میشه  چاره عصبانیت ام فقط اینه ک تو لحظه به زور قورتش بدی  سعی کن بازم بهش بگی ک بتونه خودشو نگه داره

خدایا خودمو به تو سپردم.

من خودم قبلا اینطوری بودمشوهرم خیلی صبور بودبعد یه مدت طولانی چندباری مثل خودم رفتار کرد دیدم که چقد ...

یعنی اونم داد کشید سرتون؟من اگه این کارو کنم اون بیشتر عصبانی میشه اخه

چقدر خوب توصیفش کردی ایول😂😂ببین ولی من اصلا اونموقع ها که موس موس میکنه اصلا نمیتونم از یاد ببرم ر ...

چاکرم😂😐منم همینم عقده اییییی بدیم ته دلم باهاش صاف نمیشه همش میاد تو ذهنم مثلا موقعی خوابه میوفته یادم میگم بزنم جرش بدم ولی زورم بهش نمیرسه گولاخ 🙃اینجوری فقط روحی و روانی خودمون اذیت میکنیم اینا که درس نمیشن حداقل سعی کن از اون تایم موس موس کردنش استفاده درست کنی وگرنه دل سیاه شدن از اینا فقط خودمون پیر میکنیم اینا 🦬تر از این حرفان بفهمن واقعا ناراحت میشیم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

2810