2777
2789
عنوان

بیاین بگین از عید تا الان چقد خرید لباس کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه همیشه تو ذهنمه

شما از الان خورد خورد خرید کن هر وقت تونستی بذار برای عیدت 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خیلی خریدم... برای عید دوتا مانتو شلوار شال... رفتیم مسافرت کفش و چند دست لباس راحتی.. خرداد ی مانتو باز رفتیم مشهد ی مانتو و شلوار شال.. تابستون صندل... باز پاییز ی لباس پاییزی باز چندتا شال... کلا زیاد لباس میخرم بقیه رو یادم نیست مادرم همش دغوام میکنه ایق پول به آت اشغال نده

چند میلیون مثلا

والا نمیدونم واقعا چقدر شده 

حداقل ۷ یا ۸ تا شلوار 

شاید ۱۰ تا تونیک و شومیز 

۴ تا صندل و.....

خیلی میشه یادم نیست واقعا همه رو 

قیمت ک اصلا یادم نیست چقدر شدن

سر جمع چند میلیون شد

نمیدونم دقیق... حدود دو و دویست عید... مسافرت عیدم حدود ی تومن... ی مانتوم 900ی مانتوم 500 چند دست لباس راحتی هم یکو خوردی... ی جفت کفش دیگه 600 ی چند شال حدود یکو نیم تا دو تومن... ی ست راحتی هم چند روز پیش خریدم 370 ی لباس پاییزه 500 حساب کن ببین چقد میشه بقیشون یادم نیس

چند میلیون مثلا

تا الان ۲۵ تومن شده دو تا کتونی خریدم یه صندل ۵ تا کیف دو شلوار جین یه پارچه ای دو تا فوتر دو تا شکت یه بارونی یه پالتو سه تا شال اول سال

دو تا موهر نزدیک پنج تومن لباس خونگی لباس زیر چند دست ده جفت جوراب دو تا کلاه دو تا هودی سه تا بافت یه کاپشنم میخوام بخرم. تا نزدیک عید بازم خرید دارم

2810