2777
2789
عنوان

بچم هلاک شد از سرفه کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان براش بخور آب گرم بذار

اگه دستگاه داری که چه بهتر

اگه نداری توی یه قابلمه تا نصف آب بریز بذار بجوشه

بعد قابلمه رو بدار کنارش و یه پتو بکش روشون

خیلی هم مراقب باش که بچه نسوزه.

فردا صبح هم یه دونه به رو پوست بکن

قاچ قاچ کن 

بخارپز کن بده بخوره

عالیه

سرفه خشک هس اثر داره نون یعنی؟

من ب پسرم دادم چند شب پیش انگار یزره تاثیر داشت 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

مال بزرگساله یدونه بدم گمی بهش?

فکر کنم یک قاشق مرباخوری مشکلی نداره

میخواید یه سرچ کنید یا از یه نفر دیگه هم بپرسید که خیالتون راحت بشه🙏🏻

ندومبه سیزده تا بیه. چهارده تا بیه.(کلثوم اکبری)

من بچه مو بردم الان بستری کردن اومدم خونه کسی نداشتم خونه بمونه پیش این یکی دلم خونهدلم میخواد بشینم ...

بچه تنها تو بیمارستان گذاشتی ؟کسی نیست بیاد کمک یکیشون نگه داره بچه های منم خیلی بد مریض شدن و نگرانشونم کوچیکه دارو هم نمیخوره لج می‌کنه خدا به همه سلامتی بده مخصوصا بچه ها تحمل ندارن اصلا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
وای چن سالشه مگ عزیزم تنها می‌ترسه ک

دوستم رفت پیشش 

۴ سالشه 

دوستمو خیلی دوس داره پیش اون راحته ولی این یکی تا صبح چند بار شیر میخوره نمیتونستم بذارم پیش رفیقم خوابش سنگینه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

2810