2777
2789
عنوان

بلاخره عکس خاستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 46 پست
🤣🤣🤣🤣عزیزم شما فکر کنم کف تهران باشی و پسرهای تهرانییا اینکه از جایی رفتی تهران چه چیزی ندیده بود ...

بخند تا بر خشم خود غلبه کنی 

من شواهدمو گفتم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها باید برن تو سازمان آمار کار کنن الله بختکی یه آماری میدن که فقط میشه گفت برگااااام

🤣🤣🤣🤣🤣🤣طبق همون محیط دانشگاه و کلاسشون به این نتیجه رسیده بچه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

و مترو و ...

بخند تا بر خشم خود غلبه کنی بچه 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
من میگم اگه اینا خوب بودن روی زمین نمیموندن که بیان خاستگاری ما🥺حتما هیچکی محلشون نمیده از بس بدن

دقیقا مثل منی 

چون قشر پولدار نیستیم  

من میگم اگه اینا خوب بودن روی زمین نمیموندن که بیان خاستگاری ما🥺حتما هیچکی محلشون نمیده از بس بدن

ببخشید جمع بستم چون قشر پولدار نیستم منظورم خودم و خانواده ام بود که پولدار نیستیم 

🙈🙈🙈

جامعه آماریش  خیلی هم وسیع بوده... تو مترو چطور فهمیده طرف تهرانیه یا شهرستانی. برام سواله

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.  
خب خواستگارا از طریق واسطه ان؟یا دوست اشنا؟دیگه دوره ی خواستگارای سنتی تموم شده

اره واسطه

چیکار کنم خب خودم هرچی میخوام پسز پیدا کنم نمیشه یا پیشنهاد س ک س و اینا میدن

🙈🙈🙈جامعه آماریش خیلی هم وسیع بوده... تو مترو چطور فهمیده طرف تهرانیه یا شهرستانی. برام سواله

😃فکر کنم شهرستانی سنج داره با خودش

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه ولی کاملا ضد چیزی بود که دلم میخوادهرچی فکر کردم یه روز قرارع اینو بوس کنم حالت تهوع بهم دست میدا ...

ایشالله هرچه زودتر مورد پسندتو ببینی و خوشبخت بشی🌸🍀

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

به خدا سخت نمیگیرمپسره انقدر زشت بود که حتی بابامم حالش بد شده بودبعد که دید نظرم منفیه گفت خداروشکر ...

یه سری  یکی منو به همشهریمون که چندین سال بود ندیده بودیمشون معرفی کرد ، خواهر چشمت روز بد نبینه اینا بعد یه هفته اصرار به داییم پاشدن اومدن خونه ما خواستگاری، داماد ده سال ازم بزرگ تر بود، همشون به خودشون رسیده بودن ولی داماد حتی جوراباشم نشسته بود، ببین داماد کچل، لباسا درب و داغون، به صورتش حتی آبم نزده بود، تو مرغ فروشی کار میکرد، خودشم هیچی نداشت، نه خونه نه سرمایه نه ماشین، انگار مستقیم از دهات تو تویله بلند شده بود اومده بود، حتی گل و شیرینی هم نخریده بودن، باباشم میگف من هیچ کمکی بهش نمیکنم، خواهرشم میگفت آدم یه لقمه نون و پنیر بخوره ولی دلش شاد باشه، حالا من چی، اون موقع با ورزش به حدی خوش هیکل شده بودم که نگو، کلی به خودم  و خونه رسیده بودم ، بهترین لباسامو پوشیده بودم، حتی خواهرم و شوهر خواهرمم رقته بودن برای اصلاح به آرایشگاه خوب دیده شن ، کلی میوه خریده بودیم، بد ترین شب عمرم بود، بعد از اون خواستگارای خوشگل اومدن برام و من کم کم اعتماد به نفسم برگشت، ولی اون خوشگلام اخلاقشون جالب نبود، این شد که هنوز فرد مناسبی پیدا نکردم، اما انشالله هم من هم تو یکی با شخصیت و با خوانواده و درخور پیدا میکنیم

2810