2777
2789

دقیقا برعکس 

شوهرم از زمان مجردیش ، اسم اونو دوست داشته و می‌خواسته روی پسرش بذاره ولی وقتی پسرمو باردار شدم نذاشتم همچین اتفاقی بیفته 

استدلامم واسه خودم این بود که اگه بعد از چند سال اتفاقی جایی ببینمش، فکر نکنه به خاطر اون، اسم بچه مو گذاشتم

هرچند که الان یه کمی پشیمونم چون واقعا اسم قشنگی بود

مردا عقل ندارن واقعن . نمیترسن .وای اسم دخترموشوهرم انتخاب کرده خدا لعنتت کنه مرد

😂😂😂😂😂

ببخشید نا خودآگاه خندم گرفت🤭

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داستان پسر دوومت هم بگو

نمیتونم چون به هیچکسی نگفتم 

فقط اینکه قلب پسرم مشکل داشت واسمشو که تو ان ای سیو تعویض کردیم وائمه گذاشتیم روند بهبودی از همون روز شروع شد! 

اسم خیلی روی بچه اثر داره

دقیقا برعکس شوهرم از زمان مجردیش ، اسم اونو دوست داشته و می‌خواسته روی پسرش بذاره ولی وقتی پسرمو بار ...

؟؟  چی شد؟؟؟؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اونوقت باید ی دنیا بچه بیارم به دنیا 

بعد ردیفی اسماشونو 

بگذارم 

حمید 

منصور 

عرفان 

احمدرضا

و..... 

😂😂😂😂😂😂😂

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
؟؟ چی شد؟؟؟؟

ببین در گذشته ی من آقایی بود که اسمشx بود وقتی ازدواج کردم متوجه شدم شوهرم از بچگی عاشق اسم xبوده و تصمیم داره روی پسرش بذاره. ولی من نذاشتم چون با خودم فکر کردم شاید بعدها اون آقا رو ببینم و فکر کنه به خاطر ایشون ، اسم بچه مو گذاشتم x

والا نه اونی اومده و نه اونی رفته ..

با همسرم نشستیم فکر کردیم و یه اسم قشنگ انتخاب کردیم و همیشه هم از انتخابمون خوشحالیم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
2810