2777
2789

خیر داستان نداره اسم پسرمو از بچگی دوست داشتم میگفتم پسردار بشم میزارم این اسم!دخترمم وقتی باردار بودم انتخاب کردم و مذهبیه اسمش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گریه کردم الهی همون سوره مبارکه یاسین همیشه حافظ پسرت باشه❤من باردار بودم پدرشوهرم خواب دید رفتن ...

سلام گلم .. 

ممنونم همچنین انشالله خدا مهدی عزیز رو هم برات نگه داره 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊

منم حاجتي داشتم ب حضرت زهرا سلام الله عليها گفتم اگر حاجت روا شدم اسم دخترم ميزارم زهرا پسر شد علي

خلاصه باردار شدم همسرم اسم ديگه مدنظرش بود قرعه انداختيم براي دختر سه بارش زهرا شد و پسر هر سه بار علي

و الان زهرا خانم داريم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اولین پسرم رو از نظر علمی رد میکردن که باردارم و دلم میگفت باردارم یعنی سونو و ازمایش هردو منفی بود اما دلم میگفت بارداری! دهه فاطمیه بود. همین ایام.دوشب قبل شهادت رفتم روضه و بقدری دلم شکسته بود وحال خاصی پیدا کرده بودم نیت کردم اگه پسر شد بذارم محسن واون شب گذشت وچند وقت پریود نمیشدم وازترس منفی بودن بی بی، تست نمیزدم.وقتی تست زدم دستام وپاهام میلرزیدومن باردار بودم وپسرم اقا محسن شدن🥰 

از قضا پسر دومم هم اسم ائمه هست واون هم داستان داره ولی داستان پرمعنا 

نه این داستان های بی محتوا وابکی 

توروخدا یکم صفای دلتونو بیشتر کنید . اسم ایرانی هم بذارید بازهم ابهت ایران رو نشون میده .این نیتها انرژی منفی زیادی روی بچه وخودتون داره 

باور کردی اینا رو زنش گفته باشه؟حرف های خود الاغشه اینا

دقیقا یه زن چقدر می تونه بی تفاوت باشه که همه چی رو بدونه و عذاب نکشه اسم عشق شوهرش رو بچش باشه و روزی هزار بار نمیره و از همه بدتر اینکه هر ثانیه شاهد صدا کردن اسم دخترش توسط شوهرش باشه میدونه که هر لحظه یاد اون دختر با هر صدا کردن بیشتر تو دل شوهره میوفته

چ کار چندش و زشتیه این کار

رسما به شوهرت

زندگی مشترکت

وبچه ت توهین میکنی وهمه رو له میکنی

خب میخواستیش ازدواج نمیکردی

خاک برسر کسی که این کارو انجام بده

ضمنا اسم دخترمم خودم انتخاب کردم

پسرم ندارم، اگه داشته باشم بازهم خودم انتخاب میکنم

چون من به دنیاش میارم واز اونجایی که فامیلیش فامیل پدرشه، پس حداقل حق من مادر اینه که اسمشو بذارم

نه داستان نداره اگه لیاقت داشت که خودش بود نه اسمش

اما مادرشوهرم میگفت با یه خلبان داستان داشتن ولی ازدواج سنتی کرد اسم پسر اولش اسم اونه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2810