2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 88 پست
همون شب که اعتراض کردم بهم گفت بدطینت خبیثحالم از خودم به هم خورد

دیگه هیچوقت نگو‌ 

بفکرت خودت باش. وقتی. واسه شما زرنگه حساب کتاب داره کارش بخوای به خودت برسی. خوب میتونی خرج کنی  بعضی از مردان. قدر زن  خوب و‌نمیدونن متأسفانه 

۱۵ سال اصلا بچه نیست شوهرت خودش باید بفهمه دوساعت غذا بهش نرسه میاد همون پیاز با نونم شده میخوره لوس ...

به جاش کیک و کاکائو میخوره ولی بکشیش هم انقدر غذا نمیخوره تا مجبور شیم براش بخریم

البته که پدرش نمیزاره اصلا کار به گرسنگی بکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه هیچوقت نگو‌ بفکرت خودت باش. وقتی. واسه شما زرنگه حساب کتاب داره کارش بخوای به خودت برسی. خوب م ...

نمی تونم عزیزم

جای من نیستید ببینید چقدر تحت نظر و تحت فشارم 

خدا شاهده انقدر به فکر سلامتیش بودم هر بار بهش گفتم نزار فست فود بخوره بهم توهین کردنالان طوری شده م ...

باید روز اول با شوهرتون طی می‌کردید که شما هم به اندازه خودتون باید در تربیت بچه سهم باشید چون با شما زندگی می‌کنه و این حق شماست تا اندازه ایی دخیل باشید 

الآنم 15 سال دیگه از تربیت و... گذشته به نظرم خودتو خیلی دخالت نده ان شالله که درست بشه و ایشونم بدونن هر نامادری واقعا بدجنس نیست و این جا بیفته 

نه جوری گفتم که اول یه مادر بگه آیا ناراحت میشه یا نه !بعد اگر یه مادر ناراحت بشه ببینم اگر جایگاهش ...

دقیقا .اگه مادر یه کشیده بزنه به بچه هیچ کس اهمیت نمیده ولی اگه نامادری بزنه وامصیبت

عزیزم بخدا همه مردا همینن من بچه خودم به شوهرم میگم هله هوله براش نگیر بدش میاد با اینکه مادرشمول کن ...

مشکل اینه الان تو یه برهه وحشتناک مالی هستیم 

انقدر سخت که نمی تونم توضیح بدم

دقیقا .اگه مادر یه کشیده بزنه به بچه هیچ کس اهمیت نمیده ولی اگه نامادری بزنه وامصیبت

روزی هزار بار مادر شوهرم و بقیه خانوادش زنگ میزنن به همسرم و میگن مواظب باش زنت حق بچتو نخوره 😔

اینو خود شوهرم بهم گفت

به جاش کیک و کاکائو میخوره ولی بکشیش هم انقدر غذا نمیخوره تا مجبور شیم براش بخریمالبته که پدرش نمیزا ...

دکتر به همسرم رژیم غذایی داده بود

من هم یک مدت غذای رژیمی می پختم.

هر بار همسرم بهانه ای می آورد و نمی خورد

یک بار توی کیفش کلی کلوچه ی کارخونه ای دیدم.

جلوی من زنگ می زد رستوران می گفت: یک پرس جوجه کباب بی روغن 

بعد به من می گفت با اینکه بی روغن است چه خوشمزه شده

باز می رفت خونه ی مادرش شام می خورد

می گفت به مادرم گفتم بی روغن غذا درست کنه ولی چه غذای بی روغن خوبی شده بود

بعد من مادرشوهرم را می شناسم امکان نداشت بتونه بی روغن آشپزی کنه

باید روز اول با شوهرتون طی می‌کردید که شما هم به اندازه خودتون باید در تربیت بچه سهم باشید چون با شم ...

انقدر بهم تهمت زدن کاملا خودمو زدم به ندیدن و نشنیدن و اصلا حس کردم انگار تو دنیاشون وجود ندارم

ولی چند شب پیش که من با اینکه برای یخچال یه سری ملزومات میخواستیم و دلسوزی کردم و لیست ندادم بعد دیدم اون ته مونده پولو با اینکه روز قبل هم غذا گرفته بود باز هم غذای بیرون گرفت ناراحت شدم

روزی هزار بار مادر شوهرم و بقیه خانوادش زنگ میزنن به همسرم و میگن مواظب باش زنت حق بچتو نخوره 😔اینو ...

عجب .شرایط شما واقعا سخته و تنها راه حلی که همه مون گفتیم اینه که به کاراشون کار نداشته باشین .شما هم از این به بعد لیست خونه رو بدین و خرج عادی زندگی رو انجام بدید.موفق باشید عزیزم

2810