2777
2789
عنوان

است اخلاق شوهرم خوبه که خیلی پاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 84 پست
صاف کردم عزیزم باهاشون خیلی خوبم اما به روشون نمیارم چون خودشون میفهمن گناهه منع شدن عرق تو اسلام فل ...

فقط دلیل علمی نیست 

گاهی وقتا ما تعبدی قبول میکنیم که حرف خدا رو عمل کنیم.

خوردن مشروبات حرام هست و توی قران هم اشاره شده و ما به خدای خودمون میگیم چشم

اللّهم عجّل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما دینی به اسم انسانیت نداریم، بلکه انسان بودن لازمه ی دین اسلام هست.

مگه من گفتم انسانیت دینه؟ 

اگر انسانیت نداشته باشه کسی دینداریش هم بکارش نمیاد

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
حسود هیچوقت آرامش ندارهحتی در حد یه ثانیه باطن زندگیت رو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکن از این بهتر چی ...

واقعا درست میگی ریا نباشه من بچمو نذر آقا صاحب الزمان کردم شرطم به شوهرم لقمه ی حلال بود که الحمد الله داریم 

چقدر آروم شدم مرسی

شما به بهشت و جهنم اونا کاری نداشته باش عزیزم.فقط بفکر زندگی خودت باش و قیاس نکن که از شیطانه! از خد ...

چه زیبا گفتی همیشه خودت رو بدهکار خدا بدون نه طلبکار احسنت خدا نگهدارت باشه 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

مگه من گفتم انسانیت دینه؟ اگر انسانیت نداشته باشه کسی دینداریش هم بکارش نمیاد

عزیزم برو قرآنو به فارسی بخون همش داره از از انسانیت میگه امه نماز و خمش زکات خیلی مهمه اصا نمیشه خیلی خیلی انسان باشی از خدا دور باشی

باشه هر طور راحتیمن قصدم کمک بودانگار لازم نداری

نه عزیزم این چه حرفیه حرفای تک تک تون برام تلنگر خوبی بود 

من به اونا چشم گنهکار نمیبینم چون من دینو انسانیتنو تبلیغ میکنم با حجابم نمازم احترامم 

چون خدا مربی بنده هاشم هست اونها رو تربیت میکنه تو بالا پایین زندگی

میخواد ببینه ما وقتی روزگار بر وفق مرادمون نیست چطور رفتار میکنیم

دعای خوب میکنیم برای بقیه؟

شکرگذاری میکنیم؟

یا فقط وقتی بهمون نعمت میده دوسش داریم 

فقط دلیل علمی نیست گاهی وقتا ما تعبدی قبول میکنیم که حرف خدا رو عمل کنیم.خوردن مشروبات حرام هست و تو ...

اهوم عزیزم خدا بخاطر خودمون منع کرده وضو و حتی نماز برای بدن خیلی خوبه تو گوگل بزن

چه زیبا گفتی همیشه خودت رو بدهکار خدا بدون نه طلبکار احسنت خدا نگهدارت باشه

زیبا نگاه شماست عزیزم.واقعیت محض رو گفتم! خداوند نگهدار شما و عزیزانتون هم باشه🌹❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چون خدا مربی بنده هاشم هست اونها رو تربیت میکنه تو بالا پایین زندگیمیخواد ببینه ما وقتی روزگار بر وف ...

دقیقا اگثر ما تو خوشی کار به خدا نداریم کافیه یه مشکلی پیش بیاد سریع گله میکنیم و ناشکری 

زیبا نگاه شماست عزیزم.واقعیت محض رو گفتم! خداوند نگهدار شما و عزیزانتون هم باشه🌹❤️

ممنون گلم همچنین 

2810