2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده امروز یکم برای استراحت رفتم نشستم پیش خونواده نگاه کردم یعنی حالم گرفته شدچرا کیوانو گرفتن ...

اصلا کسی اهمیت نمی‌داد بعش تو فیلم😂 منم سال اولی که پخش می‌شد ۱۱ سالم بود روش کراش بودم🤣

بیچاره آرش آخرشم ک الکی ازش طلاق گرفت و رفت چسبید به پیمان

الکی نبود ارش قبلش زن داشت باباش زنشو کشته بود‌بخاطر نقشه پدرش و شهرام وارد خانوادش شده بود باعث شدن فرخ گرفتار شه مهری بیفته زندان تا پای اعدام بره

اصلا کسی اهمیت نمی‌داد بعش تو فیلم😂 منم سال اولی که پخش می‌شد ۱۱ سالم بود روش کراش بودم🤣

خیلی گوگولی بود

رفتارشم دوست داشتم مثل کیمیا نچسب نبود

وای حقش نبوددد😂😭😭

الکی نبود ارش قبلش زن داشت باباش زنشو کشته بود‌بخاطر نقشه پدرش و شهرام وارد خانوادش شده بود باعث شدن ...

اینا کارای مشفق بود کیمیا رو و اقعا دوست داشت و براش هرکاری کرد 

الکی نبود ارش قبلش زن داشت باباش زنشو کشته بود‌بخاطر نقشه پدرش و شهرام وارد خانوادش شده بود باعث شدن ...

اونا ک تقصیر ارش نبود همش نقشه مشفق و شهرام بود این به اصرار پدرش باهاشون همکاری میکرد اگر بخاطر اون طلاها باهاش ازدواج کرده بود ک وقتی فهمید ک فرخ همه رو تحویل داده ک باید کیمیا ول میکرد میرفت ولی کیمیا مثلا خیلی تابلو بود هنوز پیمان میخواد بار اولی ک قهر کرد فرتی رفت سراغ پیمان بیا وکیل من شو!!!کلا زندگیش با آرش خوب بود بعد اومدن ازاده الکی طلاق گرفت

2810