2777
2789
عنوان

تو رو خدا پر بازدید کنید شاید مشکل خیلیا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 52 پست
ی مدت ارایش نکردم و کرم ضدافتاب اصل خریدم بی رنگ و میزدم و سرم پیلینگ اودینری و چنتام واسه لکهیک هفت ...

یادش بخیر صابون گوگرد رو سه سال پیش میزدم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که درس میخونم دستم غیر ارادی میره سمتشون🫤🫤🫤

عمرا عمرا در صورتیکه دست بزنی خوب نمیشه.وااای دختر با این کارت عفونت جوشهاتو به جای دیگه صورتت،و حتی بازوهات سینه ات منتقل می‌کنی از الان توبه کن.هیچوقت دست نزن.من حتی ماسک ،تقویت کننده و...هیچی نمی‌زنم ولی صورتم شکر خدا وضعش خوبه.یک مدت مشکلی داشتم همش به پوست بازوهام دست میزدم جوشی شدن افتضاح

عمرا عمرا در صورتیکه دست بزنی خوب نمیشه.وااای دختر با این کارت عفونت جوشهاتو به جای دیگه صورتت،و حتی ...

واسه منم بازو هام هست

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

من تو عمرم آرایش نکردم مگر عروسیا

من راه کارامو گفتم 

25سالمه و خیلی ذله بودم ک چرا هنوز جوش میزدم ازمایش هورمون و تیروئید و خونم دادم مشکلی نداشتم 

2سالیم بود نمیخوردم گرمیجات و ارایشم نمیکردم 1سال 

خلاصه هرکاری ک شد، کردم نشد جز اینا کارایی گفتم الان پوستم واقعا خوب تر شده بعد حدود 1سال 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
این پماده مگه خودش چرب نیست ؟؟ باعث جوش نمیشه ؟؟من یادمه موقعی که میرفتم لیزر بهم اینو داد گفت بعد ا ...

چربه ولی پوستو خشک میکنه

دکترا اکثرا مینویسن اینو 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
چجوری میزدی؟

روزی ی بار با محلول های دیگه

نمیدونمممممم خدایااااااا ۲سال همینه

منم از ۱۴ سالگی این شد تا بیست 

بیست دیگه رومخم بود البته خیلی کمتر بود اینجوری نبود ولی بازم بود

صابون پسته و موهات نریزه تو کمرت؛ژل کلیندامایسین بزن پماد پوستت چربه اصلا نزن؛دستکاریم نکن ،تونر پاک کننده بگیر 

چند سالته مال بلوغ احتمالا خیلی اعتماد به نفس آدم میاره پایین😑😬

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

یادش بخیر صابون گوگرد رو سه سال پیش میزدم

کارساز نیست چقدر من زدم 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

روزی ی بار با محلول های دیگه

فقط همون روزی یک یا دوبار کفشو بزار و بعدم ابرسان قوی بزن یا با روغن ارگان ماساژ بده ترمیم کنندس عالیه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
منم از ۱۴ سالگی این شد تا بیست بیست دیگه رومخم بود البته خیلی کمتر بود اینجوری نبود ولی بازم بودصابو ...

۱۸سالمه موهام پسرونس🫤کلا با ماسک میرم بیرون

واسه منم بازو هام هست

خدایی کسی نمیدونه دلیلش چیه؟!منم مث این بنده خدا بودم دقیقا😑😐

خدایی کسی نمیدونه دلیلش چیه؟!منم مث این بنده خدا بودم دقیقا😑😐

واسه من پرههههههههه

ولی صورتم مهم تره

2810