2777
2789
عنوان

تو رو خدا پر بازدید کنید شاید مشکل خیلیا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یخ می مالم به صورتم بعدشم گلاب و می خوابم 

تا چند شب امتحان کن برای من که جوشامو تا حد زیادی کم می‌کنه شاید به پوستت بسازه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
جوش فعال داری در حال حاظر؟بنظرم برو دکتر راکوتان بخور اول جوش هات از بین بردن بعد برای جای جوش فکری ...

آره دارم

دکترم نمیزاره بخورم چون معدم حساسه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

امتحان کردم نمیشه

از جوشات معلومه دستکاری می‌کنی شیطون 

ولی چاره جوش فقط اینه بهش دست نزنید و در قدم بعدی اقدام به درمان کنید.معجزه هم بشه درست بشه بعدش،به پوست صورت دست بزنی خراب میشه.من حتی شبام دستام زیر صورتم نمی‌زارم.راضی ام خوبه پوستم

اوه اوه😐😐😐نمیدونم چی ولی یه حرکتی بکن حتما خواهرم اوضاع بده 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

ی مدت ارایش نکردم و کرم ضدافتاب اصل خریدم بی رنگ و میزدم و سرم پیلینگ اودینری و چنتام واسه لکه

یک هفته هرشب قبل خواب صورتمو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم و یک هفته ام با نارگیل 

همین کارو دوماه کردم و بعد اونم از صابون گوگرد استفاده کردم و ابرسان قوی بعدش زدم و گاها واسه جای لکه ها تتراساکلین زدم پوستم 70درصد خوب شده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آره دارمدکترم نمیزاره بخورم چون معدم حساسه

خب دارو های دیگه بخور غیر از راکوتان باز هم دارو هست

کلا هیچ دارویی نمیتونی بخوری؟

قرص لاکتوزینک هم خیلی خوبه عوارض نداره من دارم میخورم دو ماهه

واسه شما شاید لاکتوزینک بعد از دوره برگشت داشته باشه چون جوشهاتون هورمونی هستن

از جوشات معلومه دستکاری می‌کنی شیطون ولی چاره جوش فقط اینه بهش دست نزنید و در قدم بعدی اقدام به درما ...

موقعی که درس میخونم دستم غیر ارادی میره سمتشون🫤🫤🫤

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

اوه اوه😐😐😐نمیدونم چی ولی یه حرکتی بکن حتما خواهرم اوضاع بده

نمیدونمممممم خدایااااااا ۲سال همینه

ی مدت ارایش نکردم و کرم ضدافتاب اصل خریدم بی رنگ و میزدم و سرم پیلینگ اودینری و چنتام واسه لکهیک هفت ...

من تو عمرم آرایش نکردم مگر عروسیا

2810