2777
2789
عنوان

مهریه همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 136 پست
پس آگاه نشدید، کلاه. بردار شدید

کلاه بردار زنیه که فردای عزوسی مهریه رو میزاره اجرا میزاره میره

برای گرگ باید گرگ باشی نه بره

اگه برادر داشهه باشی میفهمی

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاه بردار زنیه که فردای عزوسی مهریه رو میزاره اجرا میزاره میرهبرای گرگ باید گرگ باشی نه برهاگه براد ...

هیچ  زنی  اینکارو نمیکنه  مگر اینکه  سلیقت  همینجور زنایی باشه

هعی😶
رو اخلاقتم کار کن به کارت میاد

اخلاقم به خودم مربوطه

شما برای خودت خرف بزن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

هیچ زنی اینکارو نمیکنه مگر اینکه سلیقت همینجور زنایی باشه

بیا بهت ۱۰۰ مورد نشوخ بدم که اینکارم میکنن شغلشون شده

برای خودم که نمیتونم حرف بزنم😁

باش

به قول یک آقای تحصیل کرده تو بلاندیت مذهبی

میگفت این مهریه چه صیغه ای شده، دخترها تا آخر عمرشون ازدواج نمی کنند وپشتوانه نمی خوان، فقط بحث ازدواج که میشه میگن مهریه پشتوانه هست.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
تو نباش

نیستم

درستش اینه مهریه کم باشه ولی همونا مردا با رضایت بده مثل حضرت علی که دار وندارش  شمشیر واسب و زرهش بود که به دستور پیامبر زرهش فروخت داد به عنوان مهریه به حضرت زهرا که شد خرج جهیزیه و عروسی

جالبه که میدونی کبوتر با کبوتر باز با باز

اره دیکه

همین الانشم میگم

تو این جامعه باید اعتماد صورت بگیره بعد صفر تا صدتو بزاری برای یکی هم دختر هم پسر

سه هفته بعد از فوت مادرم دوست دختری که زندگیمو براش ریختم بهم خیانت کرد با پسری رفت

برای همین باید احتیاط کنم دلم دیکه نمیتونه بشکنه جا نداره

به قول یک آقای تحصیل کرده تو بلاندیت مذهبیمیگفت این مهریه چه صیغه ای شده، دخترها تا آخر عمرشون ازدوا ...

چونکه دید جامعه به زن طلاق گرفته و مجرد زمین تا آسمون فرق داره 

2810