2777
2789
عنوان

مهریه همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 136 پست
کلاه بردار زنیه که فردای عزوسی مهریه رو میزاره اجرا میزاره میرهبرای گرگ باید گرگ باشی نه برهاگه براد ...

دقیقا، فقط از زاویه سودجویی خودشون دفاع می کنند .

به قول معروف از خدای بزرگ فقط شوهر می خوان واز شوهر همه چیز

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، فقط از زاویه سودجویی خودشون دفاع می کنند .به قول معروف از خدای بزرگ فقط شوهر می خوان واز شوهر ...

بخدا خانم های اینجا نمیدونم چرا درکمون نمیکنن

ما مرد ها سختی داریم اگر کمی میفهمیدن ما جقدر داریم میمیرم تو ایت مملکت تا پول در بیازیم دلمون قشنگ میشد

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

[QUOTE=361648596]چونکه دید جامعه به زن طلاق گرفته و مجرد زمین تا آسمون فرق داره [/QUO

با این قوانین هر روز بی بند وباری وفساد جاش را به ازدواج میده.

اینطوری مردها کمتر متضرر میشن

دیدی گفتم سلیقت اینجوریع

تو زندگیم نبودی پس حق قضاوت نداری

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

[QUOTE=361648596]چونکه دید جامعه به زن طلاق گرفته و مجرد زمین تا آسمون فرق داره [/QUOبا این قوانین ه ...

فحشا زیاد بشه  مرد  کمتر متضرر  میشه 

جملتو  تتو  کن  رو خودت  یادت باشه چقدر چرت میگی😶😁

هعی😶
درسته حق صددرصد با شما ست

حق با کسایی هست که زجر کشیدن قلبشون شکسته شده

چه دخترش چه پسرش

کلاه بردار زنیه که فردای عزوسی مهریه رو میزاره اجرا میزاره میرهبرای گرگ باید گرگ باشی نه برهاگه براد ...

حالا چرا هعی رو کلمه برادر داشتن مانور میدی😂

بعدم کلا به نظر من مهریه مال زمانیه که خدای نکرده مرد زودتر از همسر و پدر و مادرش فوت میکنه و طبق قانونم پدر و مادر مرد هرکدام 1 قسمت از 6 قسمت اموال رو میتونن بگیرن و حتا بفکر بچه ای که از پسرشونم باقی مونده نیستن چه بسیار ادمای دیدم که بعد از مرگ مرد جوری رفتاز کردن که انگار اون بچه اصلا بچه پسرشون نیس و میخاستن تمام اموالشو بگیرن و به لطف مهریه مادرا اون بچه ها بی خونه و غذا نشدن 

اصل مهریه برا ایناس اقا 

بخدا خانم های اینجا نمیدونم چرا درکمون نمیکننما مرد ها سختی داریم اگر کمی میفهمیدن ما جقدر داریم میم ...

قدیم می گفتند دخترها باید مراقب باشن کلاه سرشون نره.

ولی الان آقایون باید حواسشون جمع باشه خام نشن.

کمتر به دخترها وزنها بها بدید تا روشون کم بشه

حالا چرا هعی رو کلمه برادر داشتن مانور میدی😂بعدم کلا به نظر من مهریه مال زمانیه که خدای نکرده مرد ز ...

درسته اصل مهریه برای اون زمانه خداناکرده

کلمه برادر رو میکم که بفهمن تو خانوادشون مرد هست درکش کنن

درسته اصل مهریه برای اون زمانه خداناکردهکلمه برادر رو میکم که بفهمن تو خانوادشون مرد هست درکش کنن

یه سوال   همه مرد هایی که بی اعتمادن قبلا  دوست اجتماعی جنس مخالف داشتن؟

هعی😶
فحشا زیاد بشه مرد کمتر متضرر میشه جملتو تتو کن رو خودت یادت باشه چقدر چرت میگی😶😁

با وضع اقتصادی مملکت بله

اکثر جمعیت ایران با حقوق ماهی ۱۵ تومن زندگی به شدت سختی دارند ،الکی نباید زیر فشار اهرم مهریه وخرج عروسی برن.

2810