2777
2789
عنوان

مهریه همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 136 پست
قدیم می گفتند دخترها باید مراقب باشن کلاه سرشون نره.ولی الان آقایون باید حواسشون جمع باشه خام نشن.کم ...

من هر زن و دختری بهم احترام کذاشت متقابلا وظیفمه بهش احترام بزارم و براش ارزش قائل شم چون شخصیتم جوریه که ضد زن نبستم ولی تو این سایت خیای به مردها بی اخترامی میشه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال همه مرد هایی که بی اعتمادن قبلا دوست اجتماعی جنس مخالف داشتن؟

نمیدونم شاید

خود من تو غمرم دو تا رابطه داشتم که خیانت دیدم ازشون

به هیچ عنوان هم با دوست اجتماعی برای دختر یا پسر موافق نیستم

خودمم ندارم

خط قرمز دارم 

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

درسته اصل مهریه برای اون زمانه خداناکردهکلمه برادر رو میکم که بفهمن تو خانوادشون مرد هست درکش کنن

من خودم سه تا داداش دارم از اولم با خانوماشون رو بودن و خداروشکر زندگیشون خوب پیش میره 

اولویت یک خانومم تو زندگی بودن با همسرشه نه طلاق و تیغ زدن مرد

من هر زن و دختری بهم احترام کذاشت متقابلا وظیفمه بهش احترام بزارم و براش ارزش قائل شم چون شخصیتم جور ...

بله اینجا اکثرا زنها ودخترهای کم سن هم قسم شدن که مردها را بکوبند، یا باید صبور باشید واز حقتون دفاع کنید و یا مثل بقیه فرار را بر قرار ترجیح بدید.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
من خودم سه تا داداش دارم از اولم با خانوماشون رو بودن و خداروشکر زندگیشون خوب پیش میره اولویت یک خان ...

خودتون دارین میگین خانم

کسایی که اهل زندکی هستن اسمشون خانمم هست

ما بقی که اهل تیغ زدنن یه اسم دیگه دارن

خدا داداشاتون رو حفظ کنه

شما حتما زخم خورده اید باشما ادامه بحث جایز نیست

خیلی ها زخم خورده اند

الکی سن ازدواج تو جامعه بالا نرفته، و همینطور آمار طلاق و زندانیان مهریه

خودت داشتی که

گفتم‌دو تا دوست دختر که حفتشون بهم خیانت کردن

یکی سال ۹۷ یکی سال ۱۴۰۱

دوست اجتماعی رو گفتم قبول ندارم

برای ازذواج میخاستمشون نه تفریح خوش گذرونی

بله اینجا اکثرا زنها ودخترهای کم سن هم قسم شدن که مردها را بکوبند، یا باید صبور باشید واز حقتون دفاع ...

سکوت میکنم چون وصیت مادرم این بود به زنی بی احترامی نکن

گفتم‌دو تا دوست دختر که حفتشون بهم خیانت کردنیکی سال ۹۷ یکی سال ۱۴۰۱دوست اجتماعی رو گفتم قبول ندارمب ...

دوست دختر همون دوست  اجتماعی نیست ؟ منظورم  همون بوده  خواستم مودبانه  باشه

در هر حال قضاوت نمیکنم  هر کی در زندگی  مختار  به شیوه خودش عمل کنه

هعی😶
دوست دختر همون دوست اجتماعی نیست ؟ منظورم همون بوده خواستم مودبانه باشهدر هر حال قضاوت نمیکنم ه ...

در کل لعنت به ادم هایی که با احساسات یکی بازی میکنن

سکوت میکنم چون وصیت مادرم این بود به زنی بی احترامی نکن

خدا رحمتشون کنه

بالاخره روزهای خوب هم میرسه،امیدوار باش

خدا رحمتشون کنهبالاخره روزهای خوب هم میرسه،امیدوار باش

ممنون خانم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

مرسی بابت دعای قشنگتون و درکی که ذاشتین

2810