2777
2789
عنوان

بچه ها من یه پالتو گرون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست
اره والله ببین بگم هر سری میریم بیزون ۱۵ میلیون لباس میخره من نمیفهمم این چیکار پالتو من داشت برده ن ...

اصلا درخواستش برای گرفتن پالتوت درست نبود

وقتی میگی اینقد لارجه و هزینه می کنه،باید می رفت یکی میخرید برا خودش،یکی دو روز نبود که

یه لباسش دست من مونده بود من تا دیدمش اوردم‌براش چون همش استرس دارم وقتی چیری از کسی دستمه اما اون ح ...

بعضیا کلا بیشعورن نمیگن شاید طرف لازم داره شاید اصلا لباس دیگه ای نداره

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شایدم بیشتر حتی دیگه من انقدر این پالتو رو دوست دارم و حساسم‌ روش اددددد رفت همینو برداشت تو اتا ...

طرف گفته بپوشم تو شهر سردم نباشه باید پس میاورد نهایت ۴ روزه چ خبره بعدم طرف ندار نیست ک دلت بسوزه

اصلا درخواستش برای گرفتن پالتوت درست نبودوقتی میگی اینقد لارجه و هزینه می کنه،باید می رفت یکی میخرید ...

همین واقعا هزار و ۵۰۰ تا لباس خریده تو این مدت والله لباسای الانش از کل دارایی من حتی بیشترع الان اما اومد این عصای دست منو برد 😭