2777
2789
عنوان

بالاخره رنگ کردم نظرتون عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 6503 بازدید | 462 پست

بزار بزار

من ندیدم من ندیدم

🙃

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جاانمچه زیبا🤩تو این عکس هم هارمونی و تناسب حالت و رنگ موهات با لباست بی نظیره🥹❤️حس و حال فیبم ه ...

عزیزدلممم ممنونم قشنگممم

منم شبیه خودتون زیبا میبینید فدات شم❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
قربون روی ماهت گلم ممنونم🤩❤آره خیلی با ترس و لرز رفتممم تا آخرش انقدر غر زدم هس میکفتم یشور دیگه بش ...

خدانکنه عزیز دلم ❤

😂😂😂😂خستش کردی 

عب نداره استرس داشتی دیگه 

کوتاه کردی یه خورده از موهات؟ 

عکس فیکه گزارش زدمحسود خودتی

😂😂😂

میاام تللل فیلم میفرستم بعد نفرینت میکنم مثل فیلم چتریام

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بیا گلم

قشنگه

مبارک

متولد چندی اسی؟

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
خدانکنه عزیز دلم ❤😂😂😂😂خستش کردی عب نداره استرس داشتی دیگه کوتاه کردی یه خورده از موهات؟

آره عزیزم کوتاه کرد.گفت ته موهات نازک و نمدی شده

اصلا ترس نداره عزیزم 😎🤪 ریسک کن دل بزن به دریا منم ک موهام میبینی سوخته ازبس دکلره کردم چند سال مر ...

عههه 

فک کنم فرهاد دیگه نذاره

تا آخر عمرم میگه قرمز کن 😂😂

🤣🤣مهاجرت غیر قانونی خیلی خوب بود‌

عاا باید اخراجم کنن😂

قشنگهمبارکمتولد چندی اسی؟

مرسی عزیزم

۷۳

مهاجر غیرقانونی برگرد به کشور خودت #‍کارزار_خروج_متبوعات

ما اینجا زندگاانی میکنیم 

خوب نیست نژاد پررستی😂😂

عههه فک کنم فرهاد دیگه نذارهتا آخر عمرم میگه قرمز کن 😂😂

🤣نمی‌دونم چرا مردا نسبت به رنگ انقد مقاومت دارن 

ولی ریسک کردن خوبه 😬😁😎🤪

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2810