2777
2789
عنوان

بالاخره رنگ کردم نظرتون عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 6435 بازدید | 462 پست
🤣🤣بخدا نمیگفت من فک میکردم عکس رزه 😶😂 مگه داریم مگه میشه این حجم شباهت هم رنگ مو هم حالت مو ها

مگه نمیدونی نازنین اتباع هست 

از اتباع عزیز اسکاندیناوی هستن بعلت وضع نابسامان اقتصاد اون ناحیه مهاجرت غیرقانونی کردن ایران

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁مو کامل نابود میشه ولی خیلی کیف میده اولش آدم کیف میکنه اگه دوسداری فقط بگو پایین شو برات دکلره کن ...

تا حالا دکلره نکردم خیلی میترسم

بهش گفتم بدون دکلره میتونی دربیاری بکن نمیتونی برم.

با ۳صفر دراورد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
منم ذوق مرگ شدم ❤️😁 چشمم قلب قلب شد 🤣فردا میرم همین رنگ میزارم حسود هم خودتونید 😎🤪

دورت بگردم من🤩❤

بزاار بزااار منم ببینماااا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مگه نمیدونی نازنین اتباع هست از اتباع عزیز اسکاندیناوی هستن بعلت وضع نابسامان اقتصاد اون ناحیه مهاجر ...

🤣🤣🤣 ای خدا نکشتت دختر نصفه شبی  کلی خندیدم 

وضع نابسامان خیلی خوب گفتی 🤣

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سلاام مبارکه😍من ندیدم😢

اومدی بگو بزارم عزیزم

ووییی🤩😍قربونتون برم گ اتقدر مهربونید عزیزممنگاهتون زیباس خوشگلای منمررسی از تعریفتون خوشگلم کلی به ...

نه جدی گفتم گلم وقتی ادم زیبایی میبینه باید تعریف کنه ❤

درسته دودل بودی ولی نتیجه عالی شد😍

مبارک باشه قشنگم 

مگه نمیدونی نازنین اتباع هست از اتباع عزیز اسکاندیناوی هستن بعلت وضع نابسامان اقتصاد اون ناحیه مهاجر ...

😂😂😂

کاش میشد برگردم برممم دوباره کیلی فارسی بلد نبووود

تا حالا دکلره نکردم خیلی میترسمبهش گفتم بدون دکلره میتونی دربیاری بکن نمیتونی برم.با ۳صفر دراورد

اصلا ترس نداره عزیزم 😎🤪 ریسک کن دل بزن به دریا 

منم ک موهام میبینی سوخته ازبس دکلره کردم 

چند سال مرتب بلوند میکردم 

الان رنگ و دکلره ها بهتر هم شده

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🤣🤣🤣 ای خدا نکشتت دختر نصفه شبی کلی خندیدم وضع نابسامان خیلی خوب گفتی 🤣

😂😂😂😂

نه جدی گفتم گلم وقتی ادم زیبایی میبینه باید تعریف کنه ❤درسته دودل بودی ولی نتیجه عالی شد😍مبارک باشه ...

قربون روی ماهت گلم ممنونم🤩❤

آره خیلی با ترس و لرز رفتممم تا آخرش انقدر غر زدم هس میکفتم یشور دیگه بشووور دیگه

آخرش ارایشگرم ک دوستمه گفت برو گمشو برنگرد😂

2810