2777
2789
خب من ادبیاتم جوریه که شعر میگم حرف ادبی هم بلدم منتها وسط حرف روزمره حوصله حرف قلمبه سلمبه ندارم فع ...

بدشم هرچی شما بگی من میگم این ۳ سال مشکلات بوده داشتیم اینجور نبوده بیکار بودیم و ازدوج نوردیم فط بحث خانواده ها نبوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدشم هرچی شما بگی من میگم این ۳ سال مشکلات بوده داشتیم اینجور نبوده بیکار بودیم و ازدوج نوردیم فط بح ...

خیلی چیزا تو این سه سال نابود میشه و تغییر میکنه حالا هی توجیه کن

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اصل مطلبو بگیر

اصل مطلب این بود من خبر مرگم باید عقدش میکردم نکردم الان باید از خودش و هزار نفر توهین بخورم یکی بگه ازدواج کن یکی بگه نکن ...اصل مطلب اینه من نفهمم که نتونستم تصمیم بگرم

خیلی چیزا تو این سه سال نابود میشه و تغییر میکنه حالا هی توجیه کن

میدونم خودم شده دیگه الان کیفت رابطه مگه مثل اوله چیکار کنم ولم سوخت برای خانوادم مامانم ....من پای بقیه سوختم الانم معلوم نیست طرف بمونه یا بره بد شما هی بگی قصدت سوخی بوده و جدی نبوده درصورتیکه شما نمیدونی ما چه سختی هیی تو این سه سال کشیدیم

اصل مطلب این بود من خبر مرگم باید عقدش میکردم نکردم الان باید از خودش و هزار نفر توهین بخورم یکی بگه ...

ینی بازم بعد سه سااال عنتر و منتر بکن نکن اینو اونی 🙄

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
۳۰

اون دختر خانم سنش طوریه که نمیتونه چندسال صبر کنه به امید اینکه یه روزی خانوادتون راضی بشن یا نه حالا بحث توهینش به خانوادتون که درست نبوده ولی فقر موضوعی نیست که بخواد انقدر مانع بزرگی باشه