2777
2789
اگر دوست داشتن واقعی باشه و بدونه واقعا میخوامش میمونه چطور این همه عشقا برای هم صبر میکنن من شاعل ب ...

ما تو اشناهامون داشتیم همچین موردی بعد از ۹ سال خانواده پسر راضی شدن اونم ظاهرا خواهر داماد خواب بد دیده بود و ترسیدن رفتن خواستگاری 

اگر دوست داشتن واقعی باشه و بدونه واقعا میخوامش میمونه چطور این همه عشقا برای هم صبر میکنن من شاعل ب ...

۳ ساااال یه عمره ۳ سااال غرور دختر مردمو ببخشید ریدی که چی مادرم چون فقیری نمیخوادت بعد پررو پررو به من برچسب میزنی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما تو اشناهامون داشتیم همچین موردی بعد از ۹ سال خانواده پسر راضی شدن اونم ظاهرا خواهر داماد خواب بد ...

منم همینو میگم مطمین باش قسمت باشه جور میشه من تمام تلاشمو میکنم بارمنفی همچی تحمل میکنم عمیشه همچی جور نمیشه که خب ادم زود بره عروسی بگیره هزار مشکل پیش بیاد

۳ ساااال یه عمره ۳ سااال غرور دختر مردمو ببخشید ریدی که چی مادرم چون فقیری نمیخوادت بعد پررو پررو به ...

نه اینطور نبوده بیین ۳ سال برای منم بوده خب 

اگر عرورش میشکست تا الان میرفت بدون دوستم داشته که مونده این پیشنهاد داده 

دست خودم نبود اگر بود که الان سه سال جلو بودم چیکار میکرم مثل بی خانواده ها میرفتم؟؟بدا به مشکل خورد ...

دیدی گفتم واسه خاطر خودت نرفتی جلو طرفتو قضاوت کردی که به من سرکوفت خواهد زد، از کجا معلوم 

چه خاطر خودشو میخواد 

هم خدا هم خرما 

یه وقت دامنت خاکی نشه بچه 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نه اینطور نبوده بیین ۳ سال برای منم بوده خب اگر عرورش میشکست تا الان میرفت بدون دوستم داشته که مونده ...

اون کار امثال شماهاست تا به تیریش قباتون برمیخوره میذارین میرین چه بسا خیانت و قهر برای ساختن زندگیه جدی بچه بازی درنمیارن میسازن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
خب من ادبیاتم جوریه که شعر میگم حرف ادبی هم بلدم منتها وسط حرف روزمره حوصله حرف قلمبه سلمبه ندارم فع ...

اخه یجور صحبت کنید ادم حس کنه با یه ادم فهمیده طرفه اگر عصبی هستید بهتره بحث نکنیم شماهم ناراحت نشی 

من خانواده اونم گفتم نه فقط خودم انگار بچه سالی چیزی هستی شما

اینا همش حرفای صد من یه غازه مثلا الان فکر کردی تو زندگی رفتی از طرف خانواده ها حرف و سرکوفت نیست خیلی رویای هستی بچه

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣