2777
2789
عنوان

چیکار کنم که فقط شکمم آب شه خودم لاغر نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 36 پست
باید سونو کامل شکمی بدی عزیزم. دخترمم لاااااغر و ۲۰کیلویه.ولی شکمش بزرگه. سونو داد پلی کیستیک بود

درمانش هم پیاده روی و کم خوردن کربو و قند هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا چندسالشه دخترت عزیزم؟درمانش بخ چه صورته پلی کیستیک ؟

الان ۱۱ و ۲۰ کیلویه.از ۹سالگی که ۱۵کیلو بود داشت🥲 تمام دنده هاش زده بیرون.البته ارثیه،منم پلی کیستیکم. اینم سره من رفته طفلی. منم سره عمم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
باید سونو کامل شکمی بدی عزیزم. دخترمم لاااااغر و ۲۰کیلویه.ولی شکمش بزرگه. سونو داد پلی کیستیک بود

عزیزم چند سالشه دختر منم ۷ سالشه لاغره ولی شکم بزرگ و نرم داره چندبارم تاپیک زدم در موردش

الان ۱۱ و ۲۰ کیلویه.از ۹سالگی که ۱۵کیلو بود داشت🥲 تمام دنده هاش زده بیرون.البته ارثیه،منم پلی کیستی ...

چه بدشانسی ام منوو دخترت 😂

منم تمام بیماری‌های ارثی دو تا خانواده رو گرفتم

تیروئید از سمت مادری

دیابت از سمت پدری

حالا هم که پلی کیستیک 

چه بدشانسی ام منوو دخترت 😂منم تمام بیماری‌های ارثی دو تا خانواده رو گرفتمتیروئید از سمت مادریدیابت ...

دیابت و پلی کیستی‌کم منم. و اینکه این دو باهمن.از هم جدا نیستن این دو بیماری.

دخترم تیرویید و پلی کیستیکه😅😅

دیابت و پلی کیستی‌کم منم. و اینکه این دو باهمن.از هم جدا نیستن این دو بیماری.دخترم تیرویید و پلی کیس ...

عه متوجه نشدم چی گفتی گل؟

دیابت و پلی کیستیک با همن؟

یعنی اونی که دیابت داره پلی کیستیک هم قطعی همراهش داره؟

کلکسیون بیماری هستیم قشنگ 😂😂

عزیزم چند سالشه دختر منم ۷ سالشه لاغره ولی شکم بزرگ و نرم داره چندبارم تاپیک زدم در موردش

از بچگی داشته دکترش گفت. ۹سالگی سونو داد و بلهههه‌.کلی کیست داشت. ببر غدد براش سونو شکمی بنویسه

عه متوجه نشدم چی گفتی گل؟دیابت و پلی کیستیک با همن؟یعنی اونی که دیابت داره پلی کیستیک هم قطعی همراهش ...

بله بله🤣🤣🤣 درست متوجه شدی😅😅😅😅😅

از بچگی داشته دکترش گفت. ۹سالگی سونو داد و بلهههه‌.کلی کیست داشت. ببر غدد براش سونو شکمی بنویسه

دختر منم از بچگی داره

بردم دکتر گوارش سونو داد گفت مشکلی نداره

یعنی غدد هم ببرمش؟

دختر منم از بچگی دارهبردم دکتر گوارش سونو داد گفت مشکلی ندارهیعنی غدد هم ببرمش؟

اگر سونو اوکی بوده پس مشکلی نیست. مگه اینکه دستگاهشون ضعیف بوده و تشخیص نداده(این اتفاق برای خودم افتاده)

2810