2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 293 پست
خدایا قسم به خدایی‌ات تا وقتی زنده ام محتاج کسی نباشم و عقل و‌جسمم سلامت باشه ، خدایا پناه می‌برم ب ...

ادم بدی نیستم ولی نه هنوز درس نگرفته و ازکاراش پشیمون نیست

یادم نمیره فردای عروسی با ساکش امدخونمون گفت یه کاری میکنم طلاق بگیری بری و من سرجهیزیه پسرمم و روزگارموسیاه کرد تو حسرت یه بیرون رفتن دونفره باهمسرم بودم

خیلی ظلم کرد در حقم حتی به پدرم ک فوت شده فحش داد

الان داره یادم میوفته بیشتر ازش بدم میاد 

روزیکه مامانمو از خونه خودم بیرون کرد از ته دلم نفرینش کردم بعد باگریه ب شوهرم زنگ زد گفت زنت و مامانش بهم حمله کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا گفتم هربچه دوشب نگه داره و دو شبو کامل بمونه خونمون 6 تا بچناولش همه گفتن باشه کلا یه دور چرخید ...

۶ تا دیگه نفری سالی دو ماه باید نگه دارن

یا هم بتونین پرستار بگیرین هر کس سهمشو از حقوق پرستار بده که به کسی فشار نیاد، مگر اینکه تو خانواده پرستار گرفتن بد باشه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

جواب بدی رو نباید که با بدی داد شما بزرگواری کنین ، مطمئن باشین نتیجه کارتون رو همین دنیا دریافت میکنین

کاربر آقا

والا ازروی همون تایپیک اولت حسی که بهم داد بازم داره مادرشوهربازی درمیاره و چیزی عوض نشده🤣

یعنیییییی بقران ندیده عاشقتم با این حرفت

بعد من میگم بخدا مامانت سالمه و فقط داره خودشو لوس میکنه از نازشو میکشی غذا تو دهنش میزاری میگه نه چرا دروغ بگه

چقدر سخت خدای برای هیچکس نخواد آلزایمر درد بدیه ... حتی خدا واسه دشمن هم این بیماری رو نخواد... بزرگترین ترس من الزایمره دلم می خواد قبل اینکه ب این روز بیفتم فقط بمیرم.  عزیزم ...بدی هوایی که در حقت کرده رو دو راه داری یکی اینکه گذشت کنی و ازش بگذری... دو اینکه بسپاری به خدا واگذار کنی ب خود خدا...!!! ولی در رابطه نگهداری از مادر شوهرت فقط باید به دل خودت رجوع کنی شاید این یک امتحانه... در هر صورت... امتحان سختیه شاید من جات بودم کم می آوردم... اما خوش ب سعادت اونیکه می تونم همیشه تو امتحان الهی پیروز باشه... امیدوارم خدا بهترین رو برات بخواد و خدا هیچکس رو افتاده و خوار و ذلیل نکنه 

دعا کنید خدا شفامو بده
۶ تا دیگه نفری سالی دو ماه باید نگه دارنیا هم بتونین پرستار بگیرین هر کس سهمشو از حقوق پرستار بده که ...

هزینه پرستار رو فقط باید شوهرم و برادرشوهر بزرگم بدن بقیه از الان گفتن ما پول نداریم

مادرشوهرم دوتا خونه داره میگن یه خونه رو بفروشیدپولشو بزارید بانک سود پولو بدید پرستار

ولی فقط حرف میزنن

نگهداری سالمندآلزایمری فوق العاده سخته ممکن نشناستت وبهت حمله کنه حتی ممکن مدفوع خودش بخوره یابماله به درودیوار.یایه حرف اینقدتکرارکنه تامغزت منفجربشه ببرینش آسایشگاه هم خودتون راحت میشین هم اون بنده خدا

من ک واگذارش کردم بخدا و هیچوقت حلالش نمیکنم بهم تهمت زد ادم میارم خونه وقتی همسرم نیستمامانمو از خو ...

من کاملا درکت کردم داره تقاص بدیاشو میده دلت هم اصلا نسوزه مگه اون وقتا اونا دلشون براتو سوخت یا ازخدا ترسیدن ...اصلا گردن نگیر ولی زیرپوستی دکش کن بره که بعدها شوهرت فکرنکنه تو کشتیش...چون این شوهرای ما بدیای خانوادشون اصلا نمیبینن اما بخوایم درشان رفتاراشون برخورد کنیم بهشون برمیخوره

2810