2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 295 پست
هزینه پرستار رو فقط باید شوهرم و برادرشوهر بزرگم بدن بقیه از الان گفتن ما پول نداریممادرشوهرم دوتا خ ...

بدن اجاره، مگر چقدره حقوق پرستار؟

شرایط سختیه، ایشالا که مشکلت حل بشه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب بدی رو نباید که با بدی داد شما بزرگواری کنین ، مطمئن باشین نتیجه کارتون رو همین دنیا دریافت میک ...

خواهرشوهرم همیشه میگفت مادرم پیره بهت تهمت میزنه فحش میده تو خانومی کن چیزی نگو

ولی 3 شب رفت خونه همون دخترش

دخترش زنگ زد مامانو ببرید روان برام نزاشته

اون یکی سه ساله مامانشو خونش راه نداده میگه ب شوهرم گیر میده زندگیمو خراب میکنه 

کاش آدم همه پل های پشت سرش و خراب نکنه اگه خوب بود باز به چیزی ولی الآن بنظرم بی تفاوت باش توام

بخدا دیروز فقط داشتم ب این فکر میکردم ک بابا حداقل یه خوبی در حقم نکرده بگم ب حرمت اون خوبی

همه خواهربرادرا میگن پرستار ولی همسرم میگه نهمنم گفتم عزیزم درکت میکنم و بهت حق میدم اماوظیفه توئه ن ...

درکل وظیفه وظیفه بچه هاشه شما کلا دخالتی نکن خودشون تصمیم بگیرن باهم ببینن چیکار میکنن

اگه خود مادرشوهرت خونه جدا داره ینی خونه پدرشوهرت هست که دست مادرشوهرت باشه همونو بدن اجاره هزینه پرستارو بقیه چیرارو باهاش بدن 

یاهم مادرشوهرت بمونه خونه خودش بچه هاش هزینه هارو تقسیم کنن پرستار بره خونه مادرشوهرت

ادم بدی نیستم ولی نه هنوز درس نگرفته و ازکاراش پشیمون نیستیادم نمیره فردای عروسی با ساکش امدخونمون گ ...

بفکر خودت و هدفت باش که میخوای بچه دار شی به اعصاب آروم احتیاج داری.دینی گردنت نیست خداروشکر شوهرت هم داره وظیفش انجام میده 

خواهرشوهرم همیشه میگفت مادرم پیره بهت تهمت میزنه فحش میده تو خانومی کن چیزی نگوولی 3 شب رفت خونه همو ...

خوب مریضه متاسفانه دست خودش نیس که .براش پرستار بگیرین.خودتونم اگه امکانش هس هواشو داشته باشین خیر ببینین

کاربر آقا

عزیزم فکر نکنم شما بتونی این گذشتو بکنیو از ایشون پرستاری کنی گذشته از اتفاقاتی بدی که بینتون افتاده شرایط شما یجوریه که باید به فکر بچه و حالا ivfباشی منطقی نیس وقتتو با پرستاری پر کنی به نظرم بهترین کار اینه همسرتون براشون پرستار بگیرن شبا هم برن بهشون سر بزنن

ببخش گلم ولی گزاشتی سوار بشه دیگه پیاده نمیشه بچهاشم دیگه خودشونو کنار میکشن میمونه رو سرت همین شوهرتم پس فردا قدر نمیدونه میگه مگه چیکار کردی  بگو مادرتونه  هر جور میتونین نگهش دارین ولی من نیستم  تو خونتم بمونه بقیه خیالشون راحته دیگه میمونه رو سرت

اکیپ سوگلی های سایت#

بخدا دیروز فقط داشتم ب این فکر میکردم ک بابا حداقل یه خوبی در حقم نکرده بگم ب حرمت اون خوبی

حق داری عزیزم 

بنظرم ببخشش حداقل چون تو این وضع 

هر از گاهی کمکش کن ولی به هیچ عنوان مسئولیت اینکه بیاد خونه تو قبول نکن

یه چیزیش بشه میخان بندازن گردنت که تو عقده داشتی از مادرمون و فلان 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
2810