2777
2789
عنوان

دفتر خاطرات پسرم تو رو خدا کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 100 پست

حداقل سن برای خرید گوشی برای بچه کلاس ششمه.اون هم با نظارت کامل گوشی‌.نظارت کامل منظورم چک کردن پیامرسان و گالری نیست.چک گردن اینکه چه گیم هایی داره.تو مرورگرش چه کار ها میکنه‌ و اینکه از کدوم برنامه زیاد استفاده میکنه و چرا

از طرفی از وقتی که اومدن گروه های مجازی مدرسه درست کردن باعث شده که پدر مادر ها یه بهونه بیارن که بر ...

دقیقا همینه همه چی از گوشی و رفیق و همکلاسی بدرد نخور شروع میشه 

واقعا درک‌نمیکنم بعضی از بی فکراییا رو میگن فرهنگ بالا 

الان تو دست هر بچه 6ساله هم ی گوشیه متاسفانه💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روی کنجکاوی بود ولی خوب آخه فکر میکنم خوبه که زودتر متوجه شدم تا یه راهی پیدا کنم

عزیزم خیلی کار به جایی کردی واقعا متوجه نمیشم بعضیا میگن کارت اشتاه بود و حریم خصوصی

آخه بچه ده ساله نیاز به مراقبت داره

دقیقا همینه همه چی از گوشی و رفیق و همکلاسی بدرد نخور شروع میشه واقعا درک‌نمیکنم بعضی از بی فکراییا ...

دقیقا،یعنی اطرافیان ما همه دارن پسرم ده سالش میگه چرا همه دارن من ندارم باباش باهاش صحبت کرده،کلاس هفتم و تمام کردی برات میخرم،اما بچس قانع کردنش سخته

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم خیلی کار به جایی کردی واقعا متوجه نمیشم بعضیا میگن کارت اشتاه بود و حریم خصوصیآخه بچه ده ساله ...

خودمم همینطور فکر میکنم 

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
دقیقا،یعنی اطرافیان ما همه دارن پسرم ده سالش میگه چرا همه دارن من ندارم باباش باهاش صحبت کرده،کلاس ه ...

منم اگه برگردم عقب هیچ وقت به این زودیا نمیخریدم 😔

دقیقا،یعنی اطرافیان ما همه دارن پسرم ده سالش میگه چرا همه دارن من ندارم باباش باهاش صحبت کرده،کلاس ه ...

آره و بخاطر قول و وعده های پدر مادر بچه ها بیچاره میشن💔با افتخارم میگن پسرم فلان گوشیو داره و همه چی بلده از گوشی

به باباش بگو باهاش صحبت کنه دیگه پسرت بزرگه یه چیزایی رو باید بدونه

آخه چه چیزی رو بهش بگه

منم اگه برگردم عقب هیچ وقت به این زودیا نمیخریدم 😔

ناراحت نباش عزیزم ،دوستای مدرسشو میشناسی؟یا تو اقوام با کی مچ هست؟سرچ گوشیشو چک کن خدای نکرده چیز نامربوطی ندیده باشه 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

دقیقا اطرافیان ماهم. همه بچه ها دارن بچه منم میخواد. اما گفتم 14 15 اونموقع

خودت باش جهان اصالت را میستاید

داره روند طبیعی رشدش رو طی میکنه 

شما نباید میخوندی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810