2777
2789
عنوان

دفتر خاطرات پسرم تو رو خدا کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 100 پست

سلام اگ  اندازه ی پسر شمام عرضه داشتم الان زندگی تشکیل داده بودم

اصلا سرزنشش نکنین بچها تو مجازی یادمیگیرن و بیشتر ازسنشون می‌فهمن فقط مراقبش باشید

ماهم بچه بودیم ۶ساله بودم یه دختردایی داشتم هروقت میرفتیم نشون  همهمیگفتن اینو برات میگیریم ب شوخی این ک بزرگ شدیم نگرفتن😂🤕

عزیزم از دوستاش هم یاد میگیره ،امروز پسرم میگفت گی یعنی چی یکی از بچه ها گفته،پسر منم همین سن هست خیلی آرومه اما هرچی میشه بهم میگه،پسر منم یه دفتر خاطرات داره اما هیچ وقت نخوندمش

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا فکر می‌کنی همه چی رو قراره از خانواده یاد بگیره؟تاثیر گروه همسالان رو دست کم نگیر(که البته ...

😔حالم خیلی بده 

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
حتما ببرین مشاورولی به روش نیار به نظرم نفهمه خوندی

اصلا به روش نیاوردم  ولی خودم حالم خیلی بده 

😔حالم خیلی بده

درکت می‌کنم عزیزم

ولی واقعا از این قضیه فاجعه درست نکن،دیگه توی تخیلاتش آزاد هست هنوز که حرکتی نزده(ایشالا که نزده باشه😂).

رفتارت رو باهاش تغییر نده فدات شم،طبیعیه،این چیزا توی فرهنگ ما در حد مرگ و زندگی برامون اهمیت داره🥴

با روانشناس کودک صحبت کنید❤️❤️

ابراز احساسات و حس اینکه عاشق شده

توی بچه طبیعیه 

همه تجربه کردن خیلیا شاید یادشون نمیاد 

و دیدگاه بچه شما به اون دختر

برعکس تفکرتون ، جنسی نیست چون اصلا سر از این مسائل در نمیاره

بیان کرده عاشقشه دوستش داره

و این طبیعیه

توی خیلیا هست و قبلا بوده و مشکل ساز نیست 

و اینکه

بوسیدن لب

توی سریال یا فیلم یا... دیده

یا خونه شخصی 

و این رو به عنوان ابراز احساسات میدونه

اینو میدونه ک زن و شوهرا همو میبوسن

یا کسایی ک همو دوست دارن

یحتمل از سکانس سریال ترکی اینا دیده توی خونه اقوام

اگر خودتون نمیبینید

بنابراین 

حساس نشید

فقط حواستون باشه فیل.تر شکن و... نصب نشه تو گوشیش ❤️❤️❤️

عزیزم از دوستاش هم یاد میگیره ،امروز پسرم میگفت گی یعنی چی یکی از بچه ها گفته،پسر منم همین سن هست خی ...

😔

پسر جاریم دو ساله گوشی واینستا داره وامسال کلاس اوله 

دو هفته پیش پدرشوهرم فوت شدن ومراسم داشتیم بچهای فامیل همه جمع بودن وداشتن با هم بازی میکردن یهو پسر جاریم بلد تو جمع به یه دختر گفت مثلا توشوگر مامی منی  وافتاد دنبالش ومیگفت شوگر مامی شوگر مامی 😑

اصلا همه تعجب کردن 

نیازی نیست حتما از پدر و مادر ببینه که یاد بگیره خودتو سرزنش نکن فقط بیشتر حواست باشه

البته که ما هرقدر هم حواسمون باشه یه تایمی رو توی مدرسه و اجتماع هستن و مواصلاتی نمیدونیم چه اتفاقاتی میوفته

همیت انیمیشن های ساده ایی هم که می‌بینیم ماشاالله پراز صحنه های مختلف یا فیلم های خودمون یه حرف هایی میزنن آدم میمونه

بهتر اول خودت پیش مشاور بری چنتا راهکار بده اگه نیاز بود پسرتو ببر همون اول کار پسرتو ببری میفهمه که یه چیزی شده و اون بی خبره

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گوشی تو این سن اشتباهه 💔

از طرفی از وقتی که اومدن گروه های مجازی مدرسه درست کردن باعث شده که پدر مادر ها یه بهونه بیارن که برا بچه شون گوشی بخرم و اتفاقا خیلی ها هم افتخار میکنم که برا بچشون توسن کم گوشی میخرن در حالی که دارن بچه رو به فنا میدن.

درکت می‌کنم عزیزمولی واقعا از این قضیه فاجعه درست نکن،دیگه توی تخیلاتش آزاد هست هنوز که حرکتی نزده(ا ...

😔

2810