پسرم جمله میگ جمله طولانی هم مثلا ۵کلمه ای یا ۷کلمه ای میگ ولی پیوسته نیس اصلا مثلا میگ مامان بریم مغازه فلان چیز رو بخریم؛ یا میگ برم حموم کنم؛میخواستم اب میخواستم کیک اینطوری کلا صحبت میکنه ۲۰روز دیگ نوبت دکتر داره شب و روزم سیاهه
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
نگرانیم این هست مثلا بهش میگم برو پمپ اب رو خاموش کن میگه پمپ باشه؛ یا میگم بریم مغازه؟ میگه اره بریم مغازه حرفام رو تکرار میکنه یا با فعل خودش یا فعل خودمون میگه رفتی خونه ننه چی خوردی میگ خوردم بسختی جواب سوالاتم رو میده اونم با تک کلمه
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه های داداشم جفت شون تا زمان مدرسه معلوم نبود چی میگفتن جمله بلد نبودن اصلا . انقد ضعیف بودن همه نگران بودن ولی زن داداشم میگفت درست میشن گفتار درمانی هم نبرد . وقتی رفتن مدرسه یاد گرفتن و راه افتادن . الان هیچ مشکلی ندارن اصلا
من بچه های داداشم جفت شون تا زمان مدرسه معلوم نبود چی میگفتن جمله بلد نبودن اصلا . انقد ضعیف بودن هم ...
خداروشکر پسر من همه چیو میدونه هرچی بخواد رو خیلی واضح بیان میکنه همین تکرار کردنش داره دیونم میکنه و اینک معنی خیلی حرفا رو نمیدونه؛مثلا معنی قدرتمند معنی دروغ گفتن معنی نمیدونم معنی بلد نیستم اینا رو اصلا متوجه نیس
فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه!فقط تلویزیون و گوشی رو خیلی خیلی کم کن. قطره امگا ۳ کلوی کیدز به دکتر بگو اگه صلاح دید بنویسه براش بازی هایی که تمرکز وتوجه رو بالا میبرن انجام بده براش گفتار درمانی هم ببری همین کارا رو میگن و...
خداروشکر پسر من همه چیو میدونه هرچی بخواد رو خیلی واضح بیان میکنه همین تکرار کردنش داره دیونم میکنه ...
سخت نگیر شاید معانی بزرگتر از پسر شما هم متوجه نباشن . تجربه خودم میگه بچه از بچه های دیگه حرف زدن زودتر یاد میگیرن ببرش مهد یا کلاس بازی مهارت . بزار با بچه ها در ارتباط باشه .