2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
مادر شوهر من خیلی خسیسه

مادر شوهر من ماهی ۱۲ میلیون حقوق میگیره 

همیشه میگه ندارم 

از برادر شوهرم میتیغه 

از شوهر منم که میتیغه 

دعوتی هم که میده پیتزا با سویا یا مرغ درست می‌کنه 

یه جوری هم درست می‌کنه که سیر نشی ، یعنی هی باید نگاه هم کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من احساس میکنم عمدا این کارو می‌کنه یه سری چراغهارو خاموش کرد ، شوهرم و برادر شوهرم گفتم چرا چراغهار ...

من امشب تولدمه توقعی نیس خب 

ولی اینکه میگه مثه دخترمی 

برای همه شبجشن تولدشون شام میزاره همیییشه حتی سرزده مهمون بیاد 

الان سیب زمینی درست کرده منم ب رو خودم نیاوردم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
باور کن اصلا اجباری ندارم حتی دعوتم کنه بخاطر شوهرم درست می‌کنه میگه نرید از بیرون بخرید ، بعد پینزا ...

گلم سعی کن توقع نداشته باشی،، بخدا اونا سنشون بالاست نمیتونن اوجور که ما دلمون میخواد باهامون رفتار کنن اگه بگم مادر شوهرم با من چه رفتارایی کرده باور نمیکنی،، مثلا پیش من به مامانم گفت، عروس مفت خوره اگه هم بیاد برای خوردن میاد خونه مادرشوهر،، شاید دوست داره زودتر بری کمکش

گلم سعی کن توقع نداشته باشی،، بخدا اونا سنشون بالاست نمیتونن اوجور که ما دلمون میخواد باهامون رفتار ...

اصلا ازش توقعی ندارم 

مادر شوهر ۵۰ سالشه 

واسه دختراش میشوره ، میسابه، بچه هاشونو نگه می‌دارد و ....

میرم تو آشپزخونه ش ، بهم میگه تو برو بشین ، چندین دفعه همین حرفو تکرار می‌کنه ، منم میرم میشینم 

منو مادرشوهرم خیلی صمیمی هستیم میشینیم میشینیم گرسنمون میشه میریم تالار شوهرم غذا میخوریم یا یه کتلت ...

منم اوایل خیلی خوب رفتار میکردم و رفتار میکرد 

دیدم نه ، اینا با من خوب رفتار میکنن که سواستفاده کنن 

از پولمون، باهامون مسافرت بیان، اظهار نظر کنن، هر جا رفتیم با اشک و آه بگه منم دوست دارم برم مسافرت و ....

الآنم اصلا دوست ندارم احساس صمیمیت کنه باهام 

منم اوایل خیلی خوب رفتار میکردم و رفتار میکرد دیدم نه ، اینا با من خوب رفتار میکنن که سواستفاده کنن ...

حقیقتا از این رفتارا نداره منو همسرمم هرچی داریم از اوناس 🫠😂

کار.خونه.زمین .ماشین و.... بنده خدا ها به هر بهانه کمکمون کردند 

اگه مثل مادرشوهر شما بود من دق میکردم

حقیقتا از این رفتارا نداره منو همسرمم هرچی داریم از اوناس 🫠😂کار.خونه.زمین .ماشین و.... بنده خدا ها ...

عزیزم اگر من با همین اخلاقش بهم خونه ماشین و شغل میداد هم الان رو سرم حلوا حلواش میکردم 

اما هیچی که نمیده و نداره که بده، انتظار هم داره، زیر آب هم می