2777
2789
من نمیتونم میمیرم از خجالت

یعنی واقعا ۴۰ پیدا نمیشه؟

برای ما تا ۴۱ پره ولی ۴۱ به بالا به سختییی گیر میاد اصلا نداریم

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهارشونه خیییلی جذابه ک اسیاگه وزنت متعادل باشه و چهارشونه باشی خیلی خفنه من تنها چیزی ک از خودم دوس ...

واقعاا؟؟

چون فکر میکنم بده شروع نمیکنم رژیم و میگم من ک استخون بندیمم زشته لاغرم بشم زشتم باز🥲

اینا آپشن حساب میشه ناشکری مکن

البته آپشن برای سلیقه راننده کامیون ها😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

عزیزم من از سایز پام ناراضی بودم ۴۰,۴۱به پام میخورهیه دوستی دارم پاهاش ۴۲,۴۳هست باید بره مرکز استان ...

من ۴۰ ام بزور گیر میارم

ینی خجالت میکشم برم بگردم بگم۴۰

منم برعکسم ۳۵ ، ۳۶ ام دوست داشتم ۳۸ باشه حداقل 😂💔 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اسی غصه نداره که. برو باشگاه بدنتو فرم بده. بدن رو فرم کلا قشنگه چه توپر چه اسکینی چه معمولی 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

خجالت میکشم برم کفش بخرماستخون بندیمم میگن چهارشونه ای هی بدم میاد

خواهر منم مثل تو بود اعتماد بنفس بشدت پایین.متنفر بود بره مغازه ای لباس پرو کنه و بهش بگن استخون بندیت درشته.

الان ک سنش بالاتر رفته میگه خدایا چرا اینقدر حساس بودم خب بگن استخون بندیت درشته مگه حرف بدیه😄

و دیگه براش مهم نیس، لباسایی ک ب استایل خودش بخوره و مناسب شونه های پهن باشه میخره و حس خفن بودن میکنه😂

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
2810