2777
2789
عنوان

همسایمون میگه چطوری انقدر کباب می‌خورید یعنی عجیبیم ما

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 269 پست

چیزی نگفتن که

گفتن ماهم دوس داریم😂

بابا خب بذار اوناهم دوس داشته باشن تو چکارشون داری،حتما باید افتخارش نصیبِ خودمون بشه؟

لرِ کجایی؟

من لرِ همدانم ولی خیلی زود کوتاه میام تو چرا انقد لجبازی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یه عده از جای دیگه ناراحتی دارن استاترر بیچاره رو هدف قرار دادن چون یکم حرفشو بد رسونده من خودمم یکم با حرفاش یجوری شدم

استارتر قفلش کن بنظرم

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
از نظر من مطرح کردنش تو سایت که آره ما هفته ای ۴ بار گوشت میخوریم زیاد جالب نبود. یه عده نمیتونن ولی ...

ولله تو تی نی سایت فقط  تاپیکای خیانت ومادرشوهرزشت نیست

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بابا دو دقیقه نترکید دو دقیقه‌ اگه عقل دارید برید تاپیک منو یه بار دیگه بخونید من گفتم همه گوشت دوست دارن ولی لرا بیش از اندازه ؟ یعنی مغز تون نخوده ؟ اگه نخود نباشه 

پس از حسادته متاسفانه 

سر اذان دعا میکنم براتون حالتون خوب شه 😮‍💨

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

وایی از دستتون!اصلا متن اسی خوندین؟میگه ما لرا خیییلی دوست داریم آیا اسمی از بقیه آورد؟عجبا

بله اسی موافقم منم با حرفت بقیه زده میشن چون مهمون یا دوستای شهرستانیمون اومده بودن تعجب میکردن مثلا دوستای شمالیمون خیلی خوش خوراکن و توی غذاهاشون گوشت و مرغ بود ولی به مدلای مختلف درست میکردن ترجیحشون فقط کبابی نبود

چیزی نگفتن کهگفتن ماهم دوس داریم😂بابا خب بذار اوناهم دوس داشته باشن تو چکارشون داری،حتما باید افتخا ...

والا ی پافشاری داره ک نه فقط ما گوست دوسداریم خب دوسدارید بخورید ما گوست نمیخوریم.

چقد جنگی هستی راست میگن لرا دعوایی هستن بخاطر گوشت خوری زیادتونه

دقیقا بخاطره گوشته باید گوسفند زبون نفهم رو سرشو بیخ تا بیخ برید خورد نمیشه که وایسی با گوسفند دهن به دهن بزاری اونوقت میشیم اینهو اون گوسفند حییون

منم منظورم کبابه مام در هفته چند وعده باید حتما بخوریم 😅😅اخی

پس شمام احتمالا یه ژن لری دارید😂😂😂

من ک خیلی خوشالم از لرا فاصله گرفتم و تبدیل ب یک شمالی شدم 

مرغ ترش و باقلاقاتق میزارم اصلا با لب و دهن بازی کنه😁

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواستی علاقه قومت به گوشت رو نشون بدی اما خیلی چیزای دیگه هم نشون دادی

تاپیکو قفل کردم ولی دلم نیومد جواب تو رو ندم 

خدا شفات بده فکر نکن حرف مفت بزنید بی جواب میمونه صد درصد جواب میدم بای

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

یه عده معلوم نیست دردشون چیه

تا اسم لرها میاد دنبال یه چیزی میگردن

واسه توهین کردن چتونه خدایی😐😐😐

زورشون میاد لرها اسم و رسم دارند

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

از نظر من مطرح کردنش تو سایت که آره ما هفته ای ۴ بار گوشت میخوریم زیاد جالب نبود. یه عده نمیتونن ولی ...

اگر اینجوری باشه که این همه رستوران و کبابی ..پس بیرون هم نریم که ی وقت نبینیم ..بابا آدم باید عزت نفس داشته باشه ..خوب چون من چند ماه نتونستم گوشت بخورم .چون اسی اصلا هر روز گوشت میخوره باید ناراحت بشم ؟؟مگه تقصیر اسی هست ؟برعکس باید خوشحال باشیم که هموطنم لااقل شرایطش داره که بتونه هر روز گوشت بخوره ..

2810