لریم لرا هم عاشق کبابن هفته ای ۳ ۴ بار درست میکنیم تو تراس 😂🥺منو دیده میگه چطوری دلتون رو نمیزنه خودشون هفته ای ۱ بار دو هفته یه بار
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بابا دو دقیقه نترکید دو دقیقه اگه عقل دارید برید تاپیک منو یه بار دیگه بخونید من گفتم همه گوشت دوست دارن ولی لرا بیش از اندازه ؟ یعنی مغز تون نخوده ؟ اگه نخود نباشه
پس از حسادته متاسفانه
سر اذان دعا میکنم براتون حالتون خوب شه 😮💨
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
وایی از دستتون!اصلا متن اسی خوندین؟میگه ما لرا خیییلی دوست داریم آیا اسمی از بقیه آورد؟عجبا
بله اسی موافقم منم با حرفت بقیه زده میشن چون مهمون یا دوستای شهرستانیمون اومده بودن تعجب میکردن مثلا دوستای شمالیمون خیلی خوش خوراکن و توی غذاهاشون گوشت و مرغ بود ولی به مدلای مختلف درست میکردن ترجیحشون فقط کبابی نبود
خواستی علاقه قومت به گوشت رو نشون بدی اما خیلی چیزای دیگه هم نشون دادی
تاپیکو قفل کردم ولی دلم نیومد جواب تو رو ندم
خدا شفات بده فکر نکن حرف مفت بزنید بی جواب میمونه صد درصد جواب میدم بای
از نظر من مطرح کردنش تو سایت که آره ما هفته ای ۴ بار گوشت میخوریم زیاد جالب نبود. یه عده نمیتونن ولی ...
اگر اینجوری باشه که این همه رستوران و کبابی ..پس بیرون هم نریم که ی وقت نبینیم ..بابا آدم باید عزت نفس داشته باشه ..خوب چون من چند ماه نتونستم گوشت بخورم .چون اسی اصلا هر روز گوشت میخوره باید ناراحت بشم ؟؟مگه تقصیر اسی هست ؟برعکس باید خوشحال باشیم که هموطنم لااقل شرایطش داره که بتونه هر روز گوشت بخوره ..