2777
2789
خلوته اینجا برای شلوغ بودن و خاله زنک بازی میایم

اگه هممون بریم اپنجا و تبلیغ کنیم زود شلوغ میشه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلوته اینجا برای شلوغ بودن و خاله زنک بازی میایم

من واسه شر کردن😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

الان رفتم دیدم،مضحکه مث اینجا نیس همش درمورد بچه داریه😂🌝

نه خیلی جوش بهتره ،میتونی هرچیزی دوس داری تاپیک بزاری،از امتیاز حذف پست تاپیک خوشم میاد 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

نه والا چیش خوبه ،همش استرس که شناسایی بشیم

خب چطوریه؟میریم عضو میشیم، نهایت اگه بد بود،لفت میدیم ،بعدشم شناسایی بشیم،مگه جاسوسیم یا میخوایم کار بدی بکنیم یا با کسی رل بزنیم ،کارای خاک برسری بکنیم باردارشیم والاااا😂😂😂

نه تاپیک رایگان میزاری هرقت دلت بخواد حذف میکنی

چطوری باید عضو شم یه بار گفت پولیه

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خب چطوریه؟میریم عضو میشیم، نهایت اگه بد بود،لفت میدیم ،بعدشم شناسایی بشیم،مگه جاسوسیم یا میخوایم کار ...

نه از اون لحاظ من کلی تاپیک دارم ممکنه دوس دارم حذف کنم که نمیشه همش باید التماس کرد وگرنه کار بدی نمیکنیم.من الان خودم یه نفر از فامیلارو شناسایی کردم نمیدونه خودش هرروزم تاپیک میزاره ،اگه میتونست حذف کنه من پی نمیبردم بهش.لفت بدی تاپیکاتم میمونه برای همیشه اینجا

اسی جواب بده

برو بزن گوگل اپیکلیشن گهواره ،دانلود کن عضو شو

2810